Închide meniul
Foto

„A fost groaznic!” Ce a scris Rona Hartner, în testament, chiar înainte să moară. La divorţ pierduse deja o avere

Publicat: 24 noiembrie 2023, 9:37 / Actualizat: 24 noiembrie 2023, 14:08

Reclamă
„A fost groaznic!” Ce a scris Rona Hartner, în testament, chiar înainte să moară. La divorţ pierduse deja o avere

Rona Hartner şi-a pregătit testamentul înainte de moarte!

Rona Hartner a murit la 50 de ani / Instagram

Rona Hartner şi-a pregătit testamentul înainte de moarte. Cunoscuta actriţă a decedat la vârsta de 50 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rona Hartner a fost diagnosticată de mai multe ori cu această boală cumplită, iar în ultimele luni fusese anunţată că are cancer la plămâni cu metastaze.

Rona Hartner şi-a pregătit testamentul înainte de moarte!

În urmă cu două luni, Rona Hartner anunţa că testamentul ei era gata. Puţina avere a Ronei Hartner îi va rămâne fiicei sale.

Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat atunci Rona Hartner la Prima TV.

Rona Hartner strânsese o sumă de luat în seamă pentru un proiect muzical, dar a fost nevoită să cheltuie din ea pentru tratamentul pentru cancer. Proiectul muzical nu a mai apucat să îl termine.

Reclamă

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, declara Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Rona Hartner a pierdut o sumă uriaşă la divorţ

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă. Este vorba despre dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri.

Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani. Suferinţa a fost cu atât mai mare cu cât Herve a lăsat-o fără o parte importantă din avere la partajul din 2021. A păstrat casa de pe Costa de Azur, dar cel de-al doilea ei soţ a rămas cu o sumă considerabilă de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner la spynews.ro.

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Actriţa şi câtăreaţa Rona Hartner a murit, joi, la vârsta de 50 de ani, după o perioadă în care a suferit de cancer pulmonar. În ultima perioadă, sora artistei făcuse apel la prieteni să se roage pentru sănătatea ei. Tragedia este uriaşă.

Sora Ronei Hartner, Rinda, şi-a actualizat, joi, contul de pe reţelele de socializare, postând o fotografie cu o lumănare, anunţă news.ro.

Pe pagina Ronei Hartner au început să curgă mesajele de condoleanţe.

Miercuri seară, Rina Hartner făcea apel la prieteni să se roage pentru Rona care ”trăieşte ultimele clipe”.

Vă scriu să vă cer gânduri bune şi rugăciuni pentru sora mea care îşi trăieşte ultimele clipe. Ne scuzaţi dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea şi cu fetiţa ei. Dumnezeu să-i aline suferinţa şi să o primească la el”, scris sora artistei pe Facebook.

Reclamă

Rona Hartner obişnuia să facă sport înainte de a se îmbolnăvi

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona Hartner într-un alt interviu.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și