Închide meniul
Foto

S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan. Are 42 de ani şi e unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2023, 19:33

Reclamă
S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan. Are 42 de ani şi e unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci

S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani / Instagram Anamaria Prodan

S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan. Agentul de jucători a recunoscut că este într-o nouă relaţie, dar s-a ferit să anunţe cine este bărbatul care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, vedeta în vârstă de 50 de ani s-ar fi dat de gol într-un mod surprinzător. Anamaria Prodan şi omul de afaceri Român au zburat pe Coasta de Azur. Au postat imagini similare, pe reţelele de sociale, de pe aceleaşi locuri din avion.

S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan

Potrivit sportbull.ro, Anamaria Prodan ar fi într-o relaţie cu milionarul Flavius Nedelea, proprietarul unui hotel boutique din Centrul Vechi. Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România. În acest moment, construieşte un complex de cinci stele în Delta Dunării. Deţine o avere spectaculoasă.

Sursa citată anterior anunţă că cei trei copii ai Anamariei Prodan ar fi fost văzuţi aproape zilnic la un restaurant al afaceristului. Totuşi, în momentul în care a fost întrebată despre Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a negat că ar trăi cu el o poveste de dragoste.

Anamaria Prodan a declarat totuşi că noul bărbat din viaţa ei a plătit nota de plată la un restaurant, fapt care i s-a părut „fascinant”. Impresara a declarat că bărbatul a început să îi „dicteze totul”, deoarece a început să o cunoască foarte bine.

Reclamă

Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.

Ce a spus Anamaria Prodan despre noul iubit

Nu este prima dată când Anamaria Prodan a oferit declaraţii despre noul ei iubit. Aceasta a mai povestit, în urmă cu ceva timp, că bărbatul o răsfaţă, şi o tratează exact aşa cum îşi doreşte.

Reclamă 4 / 0/3

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Agentul de jucători anunţă că este într-o nouă relaţie, chiar dacă încă se judecă cu Laurenţiu Reghecampf în procesul de divorţ. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a refăcut viaţa cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit anul trecut un băieţel.

Anamaria Prodan a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este de nerecunoscut.

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (nr. la premiera filmului Haita de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și