Închide meniul
Foto

„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!

Reclamă

Publicat: 28 martie 2024, 17:16

„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!

Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!

Dana Roba şi Daniel Balaciu / Instagram

Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei a transmis un mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale! Dana Roba nu uită că Daniel Balaciu a fost la un pas să o omoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artista de make-up a anunţat şi că vrea să plece din ţară după ce se va încheia divorţul de Daniel Balaciu.

„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!

Dacă voi câștiga custodia totală, jur că în următorii 5 ani părăsesc țara. Oricum, educ fetele în așa fel încât să nu mai vrea să-l vadă niciodată atât pe el, cât și pe toate neamurile lui. Să-i fie țărâna ușoară acolo la pârnaie”, a declarat Dana Roba pentru spynews.ro.

Vedeta a precizat că nu mai e de acord nici ca fetele ei să ia legătura cu mama lui Daniel Balaciu. Ea susţine că bunica din partea tatălui fetelor le pune pe acestea să discute cu tatăl lor la telefon. Balaciu se află la închisoare după ce a atacat-o cu ciocanul pe soţia lui, Dana Roba, care e şi mama celor două fete pe care el le are.

Nu vreau să mai aibă acces acolo pentru că bunica le obligă să vorbească cu el la telefon, iar eu exclud această variantă. Singurul lucru pe care nu l-aș permite copiilor mei după ce se eliberează este să mai ia legătura cu el, pentru că eu îmi doresc foarte mult custodia totală și, chiar dacă nu va fi custodia totală, chiar dacă voi deschide din nou un alt proces când vor avea 9 ani ca să zică fetele unde vor, la mama sau la tata, atunci el nu mai are ce să facă, cu siguranță fetele vor zice la mama. Am trecut unul pe lângă altul și a spus: ‘nu-ți dau eu ţie divorțul, stai liniștită’”, a mai declarat Dana Roba pentru sursa citată.

Reclamă

Dana Roba a susţinut că ea l-a întreţinut pe soţul ei în perioada în care erau împreună. „Cât a fost cu mine, eu l-am întreținut și a fost ok, acum e vai de capul lui. Nici nu vreau să mă gândesc. Cine l-ar mai angaja pe el când iese de acolo, cum va fi el”, a mai spus vedeta.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că a ajuns să facă așa ceva”

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Reclamă

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și