Închide meniul
Foto

„Să-ți fie rușine!”. Anamaria Prodan i-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc. „Ne traumatizează copiii cu mii de mesaje!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 17:31

„Să-ți fie rușine!”. Anamaria Prodan i-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc. „Ne traumatizează copiii cu mii de mesaje!”

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a oferit detalii incredibile în această lună. Presupusa amantă a antrenorului Universității Craiova i-ar fi trimis mai multe mesaje atât ei, cât și copiilor. Acesta a fost motivul pentru care impresarul a cedat și a avut o reacție violentă în timp ce Reghecampf era la telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, semnal de alarmă pentru Laurențiu Reghecampf: „Așa îți câștigi ura copiilor tăi”

Furia Anamariei Prodan a fost declanșată și de pictorialul făcut de Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc.

Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani. Războiul pe care îl ai, îl ai cu amanta ta… așa doar îți câștigi ura copiilor tăi. Acest pictorial trebuia să îl ai cu copiii tăi, nu cu femeia de 29 de ani care ne traumatizează copiii cu mii de mesaje. Cu banii pe care i-ai transferat direct din conturile noastre în conturile domnișoarei.

A venit momentul ca toate femeile din România să deschidă ochii și să vadă ca soțul, veriga slabă a familiei, să fie călcat în picioare„, a transmis, în această lună, Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Citește și:

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători pe numele lui Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reclamă

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și