Închide meniul
Foto

Sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei: „E primul an când mi se întâmplă asta!”

Publicat: 7 octombrie 2023, 19:51

Reclamă
Sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei: „E primul an când mi se întâmplă asta!”

Sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Au apărut detalii despre sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei. Fostul patron al lui Dinamo a anunţat că nu are linişte nici după retragerea din fotbal. Milionarul român face eforturi pentru a-i ajuta pe urmaşii pe care îi are din cele trei căsnicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea are o avere estimată la peste 80 de milioane de euro. Omul de afaceri anunţă că are tot mai puţin timp în care se poate relaxa. „Leonidas” a afirmat că 2023 a fost un an atipic pentru el.

Sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Chiar dacă are un hotel la malul mării şi s-a afişat în mai multe imagini pe litoral, alături de Valentina Pelinel, Borcea a dezvăluit că nu a avut timp să stea la plajă.

Am atâția angajați, obligații, copii… dacă-ți spun, e primul an când nu am făcut nicio oră de plajă de când mă știu”, a declarat Cristi Borcea, potrivit sport.ro.

Dintre cei 9 copii pe care îi are Borcea, doar Patrick și gemenii Melissa și Angelo, din căsnicia cu Mihaela Borcea, sunt majori. Milionarul român se ocupă de studiile tuturor copiilor și le asigură cele mai bune condiții.

Reclamă

Milan Borcea a început un nou capitol din viața lui și este în clasa 1. „Leonidas” a decis să își ducă fiul la o școală scumpă, în care taxa de școlarizare începe de la 1145 de euro pe lună, potrivit click.ro. O sumă importantă va plăti Borcea și pentru grădinița gemenelor Indira și Rania. Fostul patron al lui Dinamo va scoate din buzunar aproximativ 1000 de euro pe lună, pentru ambele fete.

Milan merge la Mark Twain și fetițele la grădinița de pe strada unde locuim, acolo unde a fost și Milan. Pentru Milan am ales sistemul de studiu bilingv. E important să vorbești engleză și copiii noștri vorbesc bine în limba engleză dar e foarte important să poți comunica corect și în limba română, fapt pentru care am ales sistemul bilingv de studiu pentru copii.

Milan are la școală toate optionalele incluse, el a ales baschet și fotbal. Face deja înot, la Splash Academy, și așteptăm să vedem dacă anul acesta își mai dorește să mai participe la un alt opțional în afară de cele două din cadrul școlii”, a declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, dezvăluiri incredibile: „Am în întreţinere peste 50 de persoane!”

Cristi Borcea a dezvăluit că trebuie să scoată lunar o sumă importantă pentru a-şi putea întreţine cei 9 copii pe care îi are. Omul de afaceri nu a dezvăluit despre câţi bani este vorba, dar a lăsat să se înţeleagă că asta este una imensă.

(n.r. Dacă are dușmani în prezent) Păi cine nu e puternic nu are dușmani. (n.r. Dacă îi știe) Nu, și nici nu mă interesează. Nu mai sunt genul să se mai consume pentru energiile altora sau complexitățile altora.

(n.r. Dacă este un bărbat gelos) Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanente. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și