Închide meniul
Foto

Sacrificiul uriaş făcut de unica fiică a lui Leonard Doroftei. Motivul pentru care a ajuns să sufere chiar sub ochii tatălui ei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 8:50

Reclamă

Sacrificiul uriaş făcut de unica fiică a lui Leonard Doroftei în Canada. Fostul campion mondial la box a făcut dezvăluiri rare despre unica sa fiică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei are 3 copii: 2 băieţi şi pe frumoasa Vanessa, care este şi răsfăţata familiei. Vanessa are 20 de ani şi este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Sacrificiul uriaş făcut de unica fiică a lui Leonard Doroftei

Deşi are o familie frumoasă, Vanessa Doroftei nu este fericită în Canada. A recunoscut-o chiar tatăl ei. Leonard Doroftei spune că fiica sa vrea să revină în România pentru a studia medicina. Dorul de ţară al fiicei sale este unul mare şi, din acest motiv, preferă să stea majoritatea timpului închisă în cameră.

„Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă”, a spus Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a avut o apariţie magnifică de ziua sa, la începutul lunii octombrie. Fiica marelui campion român a împlinit 20 de ani şi a fost sărbătorită de întreaga familie.

Reclamă

Leonard Doroftei i-a transmis un mesaj emoţionant de ziua sa. „La mulți ani, Vanessa! Te iubim” , a fost mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis fiicei sale. Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic. Ea a suferit o „transformare” uluitoare şi atrage toate privirile în Canada.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„, spunea Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și