Închide meniul
Foto

Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor: „Ne-ar plăcea, nu spunem nu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2024, 10:41

Reclamă
Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor: „Ne-ar plăcea, nu spunem nu!”

Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor

Sandra Mutu este fosta Miss România / Instagram

Sandra Mutu şi Adrian Mutu au luat decizie majoră despre viitor. Adrian Mutu a dezvăluit că el şi superba sa soţie se gândesc să mai devină părinţi. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SANDRA MUTU ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra şu Adrian Mutu au împreună un copil, pe micuţul Tiago. Mutu mai are 3 copii din căsniciile anterioare. Mario este fiul cel mare din mariajul cu Alexandra Dinu, în timp ce Adriana şi Maya sunt fete pe care le are din căsnicia cu Consuelo Matos.

Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor

„Eu cred că am cunoscut-o pe Sandra în momentul în care trebuia. Facem 8 ani împreună în februarie. Sunt 8 ani și o să fie, pentru că m-a luat în cea mai bună versiune a mea. Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie bine, dacă nu …nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a spus Adrian Mutu în podcastul Tare de Tot, cittat de viva.ro.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici şi au un băieţel, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi mai are un băiat, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Mutu este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi. „Briliantul” şi „Regele” au câte 35 de goluri înscrise sub tricolor.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mutu s-a născut la 8 ianuarie 1979, la Calineşti, în judeţul Argeş, şi şi-a început cariera de fotbalist profesionist la FC Argeş, în 1996, unde a marcat 11 goluri în 41 de jocuri. El s-a transferat la Dinamo Bucureşti, în 1998.

În primul său an în Serie A, Mutu a jucat doar în 10 meciuri fără a marca vreun gol, dar în Cupa Italiei a înscris de două ori în patru partide. El este apoi transferat la Hellas Verona, unde, în perioada 2000-2002, a marcat 17 goluri în 62 de meciuri, iar apoi a trecut la FC Parma.

Sezonul lui Mutu la AC Parma (2002-2003) a fost cel mai prolific din cariera lui în Serie A. A marcat 18 goluri în 31 de meciuri, ajutând-o pe Parma să se califice în Cupa UEFA. Mutu a fost considerat cel mai bun jucător al Parmei în sezonul 2002-2003. În 2003, a fost achiziţionat de noul patron al grupării Chelsea Londra la vremea aceea, Roman Abramovici. Acesta a plătit la momentul respectiv 15,8 milioane de lire sterline pentru achiziţionarea atacantului român.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și