Închide meniul
Foto

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. S-a îndrăgostit de Kike Morente. Artistul a confirmat relația

Publicat: 14 iulie 2021, 13:10. Actualizat: 14 iulie 2021, 16:39

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. Este într-o relație cu artistul Kiki Morente, fratele Estrellei Morente. Zvonurile apărute în presă au fost confirmate.

Reclamă
Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas

Profimediaimages

Bărbatul de 31 de ani a rupt tăcerea și a făcut anunțul momentului în Spania. Kiki a dezvăluit, în premieră, că se întâlnește cu cea care a fost 11 ani împreună cu portarul de legendă al lui Real Madrid.

Reclamă

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas

Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui prieten comun și, din ceea ce s-a aflat, a fost dragoste la prima vedere. Sara și Kiki ar forma un cuplu de mai bine de două luni, dar au făcut tot ce a depins de ei pentru a menține discreția. În cele din urmă, cântărețul de flamenco a oferit primele detalii.

Reclamă

Eu și Sara Carbonero suntem legați de o frumoasă prietenie și ne lăsăm duși de val. Vom vedea ce va fi între noi„, a declarat Kiki Morente pentru semana.es.

Jurnalista care are doi copii din căsnicia cu Iker Casillas și-ar fi prezentat deja iubitul în grupul de prieteni, dar și membrilor familiei.

View this post on Instagram


A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Sara Carbonero a primit custodia copiilor

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. Vedeta a rămas cu o avere impresionantă. Se pare că bunurile pe care le avea cu fostul portar au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea