Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, îndrăgostită de un bărbat celebru. Cum arată cel care i-a furat inima fiicei Anamariei Prodan: „Te iubesc!”

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2023, 15:24 / Actualizat: 15 ianuarie 2023, 16:31

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan Sarah Dumitrescu este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători anunţă că şi ea tocmai a trecut printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul. Sarah a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În 2022 a suferit o accidentare gravă şi a avut nevoie de o operaţie. Nici în familie nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan. Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie. „A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea. Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet

Sarah, în timpul unui interviu

  • Sarah Dumitrescu, îndrăgostită de un bărbat celebru din Anglia

Sarah Dumitrescu e îndrăgostită de Jack Grealish, fotbalistul lui Manchester City. Fiica Anamariei Prodan urmărește cu sufletul la gură meciurile jucătorului englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a postat pe Instagram o fotografie din timpul meciului Manchester United – Manchester City. Tânăra de 22 de ani a fost în culmea fericirii în momentul când favoritul ei a marcat.

Sarah Dumitrescu, îndrăgostită de Jack Grealish

Sarah l-a fotografiat pe fotbalistul de 27 de ani, alături de mesajul „Te iubesc, Jack Grealish!”.

Reclamă
Instagram Sarah Dumitrescu

Până la urmă, s-a terminat rău pentru echipa bărbatului de care fiica Anamariei Prodan e îndrăgostită. Manchester United a învins-o cu 2-1 pe Manchester City.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

Reclamă

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei. Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga, anunțate de Pep Guardiola
Liga Campionilor • 14 feb., 9:38
Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga! Doi titulari s-au accidentat! Anunțul lui Pep Guardiola
Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică, Sarah
Diverse • 6 feb., 12:47
FOTO
„Ea îmi seamănă cel mai mult!” Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică! Cu ce o moşteneşte Sarah
Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare
Diverse • 5 ian., 17:45
FOTO
Sarah Dumitrescu, imaginile începutului de an. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a avut o apariţie răvăşitoare
Fiica cea mică a Anamariei Prodan, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz
Diverse • 3 ian., 15:07
FOTO
Fiica cea mică a Anamariei Prodan, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz. Sarah face spectacol în luxul din Dubai
Jack Grealish tremură pentru siguranţa familiei sale
Premier League • 1 ian., 18:50
Jack Grealish tremură pentru siguranţa familiei sale, după jaful în care a pierdut un milion de euro: „Sunt devastat!”