Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat în costum de baie. „Ce frumuseţe!”. Fiica Anamariei Prodan şi-a dat fanii peste cap

Reclamă

Publicat: 24 iunie 2023, 18:52

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat în costum de baie. „Ce frumuseţe!”. Fiica Anamariei Prodan şi-a dat fanii peste cap

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat în costum de baie

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Colaj Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, s-a fotografiat în costum de baie şi a postat imaginile pe reţelele sociale. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a dat fanii peste cap şi a primit zeci de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah se bucură de vacanţă şi se relaxează la malul mării. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, tânăra a atras atenţia asupra ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat în costum de baie şi şi-a dat fanii peste cap

Wow„, „Ce frumuseţe” şi „Mi-e dor de tine” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah.

View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Reclamă

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. Agentul de jucători mai are doi copii, pe Rebecca Dumitrescu şi pe Bebeto.

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o despărţire anul trecut, dar a anunţat că îşi doreşte un bărbat alături de ea. Aceasta a dezvăluit cum vrea să arate următorul ei partener de viaţă. A mărturisit că viitorul ei iubit trebuie să o sprijine în cariera pe care o are în baschet, şi de asemenea, Sarah susţine că vrea un bărbat înalt alături de ea.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru spynews.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat Sarah Dumitrescu

Au apărut detalii despre drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că a fost chinuită de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. A fost unul dintre motivele pentru care, ultimul an, a fost unul de coșmar pentru ea.

În luna septembrie, Sarah a suferit o nouă accidentare la genunchi, în perioada în care se afla în lotul echipei naționale de baschet a României. A avut nevoie de intervenție chirurgicală. A treia în condițiile în care are 23 de ani!

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. În cele din urmă, și-a anunțat fanii că și-a revenit și este gata să revină pe terenul de baschet.

Cu 9 luni în urmă am suferit a treia operație. A urmat câteva luni foarte dificile! Pe repede înainte, mi-am revenit!„, a transmis Sarah Dumitrescu pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și