Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu generos şi rochie mulată pe corp

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 19:02

Reclamă
Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu generos şi rochie mulată pe corp

Sarah Dumitrescu, transformare rad

Colaj Captură AntenaSport

Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Fiica cea mică Anamariei Prodan a postat pe reţelele de socializare o imagine care i-a încântat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, iar imaginile postate îi încântă pe fani. Ultima imaginea i-a încântat pe fani.

Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă

Sarah Dumitrescu a postat la Insta Story o imagine de senzaţie. Fiica cea mică a Anamariei Prodan este îmbrăcată într-o rochie mulată, care îi scoate în evidenţă formele. Fanii s-au dus imediat cu gândul la o sirenă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SARAH DUMITRESCU ÎN GALERIA FOTO) De altfel, Sarah Dumitrescu este asaltată cu complimente! „Eşti frumoasă„, „Superbă” sau „Trup de zeiţă” sunt doar câteva dintre comentariile măgulitoare pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan.

„Ai fost abordată de fotbalişti?”. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a dat răspunsul imediat

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a mai ferit şi a oferit detalii spectaculoase din viaţa privată. Tânăra în vârstă de 23 de ani îi calcă pe urme tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Este legitimată în Statele Unite, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare.

Sarah a stat alături de mama ei în cea mai grea perioadă din carieră. Jucătorii impresariaţi de Anamaria Prodan nu o interesează pe fiica din prima căsnicie a vedetei care a împlinit 50 de ani.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a recunoscut că nu şi-a dorit o relaţie cu vreun fotbalist din România. Aceştia au căutat-o însă pentru a discuta cu Anamaria Prodan.

„(Reporter: Fotbaliştii români te-au abordat până acum sau sunt mai temători din cauza mamei tale?) Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.

(Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da„, a declarat Sarah Dumitrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu a declarat că nu a întâlnit niciodată o persoană precum Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a moștenit pasiunea acestuia, baschetul. Fiica Anamariei Prodan vrea să-i îndeplinească marele vis tatălui ei și să ajungă o jucătoare de top.

Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și