Închide meniul
Foto

Sarah, fata Anamariei Prodan, rupe tăcerea legat de aventurile lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun ceva în premieră”

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 9:04

Reclamă
Sarah, fata Anamariei Prodan, rupe tăcerea legat de aventurile lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă spun ceva în premieră”

Sarah, fata Anamariei Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde încearcă să îşi facă un nume în baschetul feminin.

Tânăra de 20 de ani a tot avut probleme de sănătate, dar acestea sunt istorie. Sarah a avut probleme la ambii genunchi şi a tot ajuns pe masa de operaţie.

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

Reclamă

„Sunt bine, da. Vă mulţumesc. Încet, încet, intru în programul echipei. Genunchii arată perfect. Abia aştept să intru pe teren. Să nu uitaţi că suntem numărul 1„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Românca a semnat cu Cal Poly după ce s-a despărţit de echipa de baschet a Universităţii Mississipi. Sarah îşi pregăteşte revenirea, iar Anamaria Prodan a reacţionat la ultima postare a fiicei ei. „Superbitatea mea„, a comentat agentul de jucători.

Sarah este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și