Închide meniul
Foto

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf i-a dat viaţa peste cap Anamariei Prodan: „Oamenii sunt răi!” Ce a spus despre relaţiile toxice pe care le-a avut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 16:43

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf i-a dat viaţa peste cap Anamariei Prodan: „Oamenii sunt răi!” Ce a spus despre relaţiile toxice pe care le-a avut

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

De altfel, Laurenţiu Reghecampf a fost surprins de câteva ori alături de tinere misterioase. Întrebată dacă ar schimba ceva în viaţa ei, Anamaria Prodan a dat un răspuns ferm. Nu ar schimba nimic în afara de faptul că ar renunţa la anumite relaţii de prietenie. Vedeta a primit mai multe lovituri atunci când trecea prin momente grele şi şi-a dat seama că ar trebuie să renunţe la anumite relaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunța la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice oră din zi și din noapte. Mi-aș alege prietenii cu mare mare grijă”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf. Agentul de jucători a răbufnit în momentul în care a fost întrebată cum reuşeşte să facă faţă distanţei dintre ea şi soţul ei.

(Reporter: Cum e pentru tine la Bucureşti şi în Dubai, cât timp Reghe e la Craiova) Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a precizat Anamaria Prodan.

Celebrul impresar a ieşit la atac şi a anunţat că ultimele zvonuri au avut repercusiuni asupra copiilor ei. În momentul în care a vorbit, în faţa jurnaliştilor, Anamaria l-a avut alături pe fiul cel mic, Bebeto.

Reclamă

Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!„, a transmis Anamaria Prodan.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și