Închide meniul
Foto

”Schimb 1.000 de bărbați până fac un băiat!” Sacrificiul uimitor făcut de Anamaria Prodan. Dezvăluire incredibilă după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 9:20

”Schimb 1.000 de bărbați până fac un băiat!” Sacrificiul uimitor făcut de Anamaria Prodan. Dezvăluire incredibilă după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru Corina Caciuc

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram

”Era un jucător de fotbal în Liga a II-a foarte muncitor, perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici, am zis că este un semn. Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb 1000 de bărbați până fac un băiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 36 de ani am rămas grăvidă și știam clar că o să am băiat. Trebuia să fac chiuretaj pentru că am avut o operație. N-am ascultat de nimeni și am zis că acest copil o să fie perfect. Nu m-a interesat”, a dezvăluit Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf Jr, în cadrul podcast-ului moderat de Codin Maticiuc.

Bebelo, mesaj incredibil în plin scandal Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. De Sărbători, vedeta a ieşit la rampă cu o nouă serie de dezvăluiri incredibile din interiorul familiei. Anamaria Prodan a spus care este cea mai mare dorinţă a lui Bebeto, băiatul cel mic al ei.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Laurenţiu Reghecampf Jr. Cea mai mare dorinţă a lui Bebeto, băiatul vedetei şi al lui Laurenţiu Reghecampf, este ca mama lui să-şi refacă viaţa şi să găsească un bărbat care să o facă fericită.

“Știi ce mi-a zis azi? A zis : Mami, îmi doresc pentru tine, să-ți aduc Dumnezeu un om care să te prețuiască și să te iubească și să ne protejeze și pe noi.”, a declarat Anamaria Prodan, conform primatv.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan vs Laurențiu Reghecampf: Prima înfăţişare la tribunal va fi în luna februarie

Vedeta se află de luni bune în centrul unui scandal imens cu bărbatul care şi-a petrecut aproape 15 ani din viaţă. Laurenţiu Reghecampf a a decis să divorţeze după aproape 15 ani de căsnicie după ce şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc.

Cei doi s-au mutat împreună de luni bune şi aşteaptă să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai. Mai mult, se pare că acesta vrea să se căsătorească legitim cu iubita sa imediat după ce se va pronunţa oficial divorţul de vedetă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și