Închide meniul
Foto

„Scumpo, te iubesc! Îţi promit asta!” Femeia din Ucraina care izbucnit în plâns după ce a primit 200 de lei de la un român într-o benzinărie a dezvăluit unul dintre secretele sale

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 12:46

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness care s-a refugiat în România, a postat un nou mesaj pe reţelele de socializare. De această dată, mesajul a fost pentru una dintre fiicele sale, care împlineşte vineri 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în România după ce un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie şi a început să plângă. Antrenoare de fitness pare că şi-a găsit liniştea în România, mai ales că stă într-o locaţie de lux din Bucureşti. Gândul îi este tot la Ucraina, ţară care este bombardată de armata Rusiei.

Yulia Chernitskaya, mesaj emoţionant de ziua fiicei sale

Fiica mea împlinește nouă ani astăzi. Scumpo, știu că voiai baloane, tort și să fii alături de toți prietenii tăi, dar îți promit că, atunci când ne întoarcem la Kiev, vom face tot ce am planificat. Acum, vreau să-ți spun că ești norocoasă că, la prima călătorie peste graniță, ai ajuns într-un loc în care toți suntem iubiți. Fii fericită și sănătoasă, draga mea.

Să înveți să te adaptezi, acum ai văzut cum forțată, eu am făcut-o, chiar dacă mi-a fost foarte greu să plec într-o altă lume cu tine. Dar trebuie să înveți să fii curajoasă, încrezătoare în deciziile tale.

Sper să nu afli niciodată ce înseamnă durere și teamă. Sper să ai cer senin în călătoria ta și să fii înconjurată de oameni buni. Sper să iubești și să fii iubită și sufletul tău să rămână pur.

Reclamă

Sper să revii cât de curând în Ucraina și să fii mândră că ești ucraineancă. Voi face totul pentru asta. Voi fi aproape, te voi iubi, te voi proteja și te voi ajuta. Te iubesc”, a scris Yulia Chernitskaya pe reţelele de socializare, conform digisport.ro.

Yulia este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Are peste 100.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Postarea antrenoarei din Ucraina care s-a viralizat

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, vineri, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și