Închide meniul
Foto

Secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Femeia a dat cărţile pe faţă: „Nu poţi rezista!”

Reclamă

Publicat: 5 aprilie 2023, 17:04

Secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Femeia a dat cărţile pe faţă: „Nu poţi rezista!”

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

S-a aflat secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Aceasta a dat cărţile pe faţă şi a declarat că este dedicată complet familiei sale, şi acest fapt reprezintă cheia unei relaţii de durată. Pelinel mai declară, totodată, că orice femeie trebuie să lupte pentru a-şi menţine relaţia sănătoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018. Cei doi au împreună şi trei copii, Milan, Indira Maria şi Rania Maria.

Secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit că există o chimie perfectă între ea şi soţul ei, Cristi Borcea. Aceasta susţine că a depăşit multe obstacole, de-a lungul relaţiei cu fostul patron de la Dinamo, însă acestea le-au transformat relaţia într-una şi mai puternică.

„Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta, despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!

După mine, ceea ce se produce în zilele noastre nu ar trebui să se întâmple. Mă declar o familistă şi cred că orice femeie sau orice bărbat ar trebui să lupte cu tărie, din toate puterile lor, pentru a-şi apăra familia. O familie trebuie să încerce să reziste şi nu e deloc simplu să se întâmple asta”, a declarat Valentina Pelinel, pentru playtech.ro.

Reclamă

Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea mai are alţi şase copii. Cu prima sa soţie, Mihaela, omul de afaceri are trei copii, cu Alina Vidican, are doi, şi cu avocata Simona Dana Voiculescu, mai are o fetiţă, pe nume Andreina Carolyn Christine.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Ce s-a aflat despre copilul care urmează să fie născut

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Nasrin Ameri, fina celor doi, a oferit detalii în premieră despre copilul care urmează să fie născut la începutul acestei veri. A primit un ajutor uriaş de la fostul patron al lui Dinamo şi de la cea de-a treia soţie a acestuia.

Nasrin Ameri este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Este într-o relaţie excelentă cu Borcea şi Pelinel, cei care i-au fost naşi de cununie. Pe ei îşi doreşte să îi pună şi naşi de botez al copilului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea şi soţia lui au fost printre primii care au aflat sexul copilului vedetei TV. Au păstrat secretul cu sfinţenie, până când Nasrin a făcut anunţul în mod public. Ea asigură că nu s-a temut în niciun moment că naşii ar putea să divulge secretul.

(Reporter: O să păstrați nașii de la cununie și la copil?) Da. Sunt prieteni foarte apropiați. De la bun început, chiar înainte să rămân însărcinată, Valentina și Cristi îmi spuneau: “Haide cu bebe! Haide că abia așteptăm să nășim!”. Au fost foarte fericiți. Valentina a știut sexul copilului pentru că am făcut un gender reveal și evident că nașii trebuie să știe tot. Ea și verișorii mei au știut sexul copilului pentru că cineva trebuia să știe, îți dai seama, ca să fie pregătit totul. Deci da, tot ei o să fie nașii, bineînțeles.

Ne respectăm foarte mult, este un respect reciproc și știm foarte bine că atunci când este un lucru important în viața mea sau a ei, tratăm totul cu maximă seriozitate. Nu mi-am făcut niciun fel de grijă sau de problemă că ar putea să zică sau să se dea de gol. Nu mi-am făcut griji nici măcar la cei mici, la verișorii mei. Nu vrei să știi cât de implicați au fost în toată treaba aceasta„, a declarat Nasrin Ameri pentru ego.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și