Închide meniul
Foto

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală: „A rupt discotecile!” Anunţ despre divorţul de Reghecampf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 18:30

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală

Colaj Instagram

  • Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală
  • Elena Merişoreanu o ştie de când era mică pe Anamaria Prodan

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală. Elena Merişoreanu o ştie de când era mică pe Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu şi mama Anamariei Prodan, Ionela Prodan, au fost prieten bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Merişoreanu a avut cuvinte de laudă la adresa Anamariei Prodan. Interpreza de muzică populară a spus că Anamaria Prodan era o fată deşteaptă, sufletistă, însă a precizat că în acelaşi timp era şi o fire rebelă, căreia îi plăcea să se distreze la maximum. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală

„Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa, (n.r. – Ionela Prodan) noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă, atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată. Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, «dai de toate la un copil, dar noroc, nu». Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a spus Elena Merişoreanu pentru viva.ro.

Reclamă

Elena Merişoreanu a mai spus şi cum se putea împiedica divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat„, a mai spus Elena Merişoreanu.

Reclamă

Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit o declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf. Deşi s-au despărţit în urmă cu un an, impresara a recunoscut că antrenorul a fost marea ei dragoste şi acesta va purta mereu un loc special în sufletul ei.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit cu scandal în urmă cu an. Impresara şi tehnicianul Universităţii Craiova încă păstrează legătura, prin prisma faptului că au un fiu împreună, pe Bebeto.

Anamaria Prodan a oferit un răspuns fără reţineri, atunci când a fost întrebată dacă Laurenţiu Reghecampf a fost marea ei dragostea. Aceasta a dezvăluit că l-a iubit enorm pe fostul ei partener de viaţă, motiv pentru care amintirile cu acesta îi vor rămâne mereu în suflet.

Reclamă

Faptul că are un copil împreună cu Laurenţiu Reghecampf, o determină pe Anamaria Prodan să aibă sentimente mai bune faţă de fostul său soţ, şi să treacă peste „lucrurile urâte” pe care acesta le-a făcut în timpul mariajului.

„Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu!”, a declarat Anamaria Prodan, conform ego.ro.

De asemenea, Anamaria Prodan este de părere că ea şi Laurenţiu Reghecampf au fost suflete pereche şi într-o altă viaţă, dezvăluind că vorbea des despre acest aspect cu fostul ei soţ.

„Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă
Ultimele știri
9:36 Schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu: „Sunt mereu cu chef de muncă, când padrone nu se bagă!” 9:26 FotoIanis Hagi a vorbit despre copii şi a dezvăluit ce talisman a primit de la mama sa: „E foarte important pentru mine!” 8:58 Florin Tănase l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după FCSB – U Cluj 2-2: „Aşa mi-a spus! Eu habar nu aveam!” 8:57 Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno: „Am fost egoişti” 8:38 Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB: „E cel mai bun, dar ne mai trebuie unul!” Jucătorul care poate pleca 8:33 Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, schimb de replici incendiar la miezul nopţii: „Ce te bagi? Care e problema ta?” 0:10 Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024! 60 de sportivi români merg la Paris 0:01 Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous: „Cine ești mă tu?” 2
oct.
23:56
Gil Vicente – Casa Pia 2-0, în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal
2
oct.
23:45
Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB – U Cluj 2-2: „Trebuie să ne concentrăm mai bine”
Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE