Închide meniul
Foto

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală: „A rupt discotecile!” Anunţ despre divorţul de Reghecampf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 18:30

Reclamă
Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală: „A rupt discotecile!” Anunţ despre divorţul de Reghecampf

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală

Colaj Instagram

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală. Elena Merişoreanu o ştie de când era mică pe Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu şi mama Anamariei Prodan, Ionela Prodan, au fost prieten bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Merişoreanu a avut cuvinte de laudă la adresa Anamariei Prodan. Interpreza de muzică populară a spus că Anamaria Prodan era o fată deşteaptă, sufletistă, însă a precizat că în acelaşi timp era şi o fire rebelă, căreia îi plăcea să se distreze la maximum. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală

„Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa, (n.r. – Ionela Prodan) noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă, atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată. Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, «dai de toate la un copil, dar noroc, nu». Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a spus Elena Merişoreanu pentru viva.ro.

Elena Merişoreanu a mai spus şi cum se putea împiedica divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat„, a mai spus Elena Merişoreanu.

Reclamă

Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit o declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf. Deşi s-au despărţit în urmă cu un an, impresara a recunoscut că antrenorul a fost marea ei dragoste şi acesta va purta mereu un loc special în sufletul ei.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit cu scandal în urmă cu an. Impresara şi tehnicianul Universităţii Craiova încă păstrează legătura, prin prisma faptului că au un fiu împreună, pe Bebeto.

Anamaria Prodan a oferit un răspuns fără reţineri, atunci când a fost întrebată dacă Laurenţiu Reghecampf a fost marea ei dragostea. Aceasta a dezvăluit că l-a iubit enorm pe fostul ei partener de viaţă, motiv pentru care amintirile cu acesta îi vor rămâne mereu în suflet.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că are un copil împreună cu Laurenţiu Reghecampf, o determină pe Anamaria Prodan să aibă sentimente mai bune faţă de fostul său soţ, şi să treacă peste „lucrurile urâte” pe care acesta le-a făcut în timpul mariajului.

„Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu!”, a declarat Anamaria Prodan, conform ego.ro.

De asemenea, Anamaria Prodan este de părere că ea şi Laurenţiu Reghecampf au fost suflete pereche şi într-o altă viaţă, dezvăluind că vorbea des despre acest aspect cu fostul ei soţ.

„Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și