Închide meniul
Foto

Secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! Femeia uimeşte după cele 5 naşteri: „Dormeam pe saltele pe jos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 12:08 / Actualizat: 21 septembrie 2023, 16:57

Reclamă
Secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! Femeia uimeşte după cele 5 naşteri: „Dormeam pe saltele pe jos!”

Ce a putut face milionarul Călin Donca imediat după ieşirea din închisoare

Călin Donca şi Orianda Donca / Instagram

Secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca. Cei doi soţi se află în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce au fost puşi sub acuzare pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Deşi este cercetată în acelaşi dosar, Orianda Donca a rămas în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii ai cuplului.

Secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca

Orianda şi Călin Donca au o relaţie de 14 ani, de pe vremea când cei doi nu aveau bani. Într-un interviu acordat în trecut, Orianda Donca a spus cum a fost la începuturile relaţiei.

Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, spunea Orianda Donca într-un interviu pentru kfetele.ro.

Deşi este mamă a 5 copii, Orianda Donca arată impecabil. Chiar soţia milionarului a dezvăluit secretul său. Face mult sport la sala de fitness pe care o deţine. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ORIANDA DONCA ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, a mai spus milionara de 34 de ani.

Călin Donca a fost arestat preventiv

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Braşov şi pe cale de consecinţă : În baza art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin 2, art. 226 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana, Dobre Iulia-Elena pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.09.2023 şi până la data de 18.10.2023 inclusiv, pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor indicaţi. Respinge cererile inculpaţilor Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana şi Dobre Iulia-Elena de aplicare a altei măsuri preventive”, este decizia Tribunalului Braşov.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și