Închide meniul
Foto

Şi-a părăsit soţia cu care are un copil şi a recunoscut că este gay. Prima reacţie a femeii care este model

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2023, 18:48

Reclamă
Şi-a părăsit soţia cu care are un copil şi a recunoscut că este gay. Prima reacţie a femeii care este model

Şi-a părăsit soţia cu care are un copil şi a recunoscut că este gay. Prima reacţie a femeii care este model

Marketa Ottomanska a fost soţia lui Jakub Jankto / Instagram

Jakub Jankto, mijlocaşul de 27 de ani împrumutat de Getafe la Sparta Praga, şi-a părăsit soţia cu care are un copil şi a recunoscut că este gay. Marketa Ottomanska, modelul care Jankto a fost căsătorit până în 2021, a oferit prima reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marketa a transmis un mesaj emoţionant şi a ţinut să asigure că îl susţine pe cel cu care are un băieţel. L-a felicitat pe Jakub pentru curajul de care a dat dovadă.

Jakub Jankto şi-a părăsit soţia cu care are un copil şi a recunoscut că este gay

Sunt foarte mândră că a reușit să adune puterea de a ieși în public. Este primul fotbalist aflat în activitate care anunţă așa ceva. Toți ceilalți care au recunoscut sunt deja retrași. Restul țin asta secret pentru că le este teamă de ce va spune lumea.

Prefer să stau departe de acest subiect, pentru binele copilului nostru, care va trebui să crească cu asta. Este povestea lui Jakub, mărturisirea sa.

Când Jakub mi-a dezvăluit asta, m-a eliberat și pe mine. Cel mai important lucru acum este că se află în siguranță și că este fericit. Sunt sigură că va fi ușurat și acest lucru nu-l va mai roade pe dinăuntru.

Reclamă

Era stresat. Cred că oamenii îl vor iubi la fel de mult ca până acum. Totuşi, sunt încă o mulţime de oameni care îi trimit mesaje private şi îl ameninţă. Este groaznic. Eu nu-l învinovăţesc, suntem părinţi, aşa că trebuie să ne înţelegem”, a transmis Marketa Ottomanska, potrivit marca.com.

Reacţia vine la două zile după ce internaţional ceh a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat.

Salut, sunt Jakub Jankto. La fel ca toată lumea, am punctele mele forte şi slăbiciunile mele. Am o familie, prieteni… Ca toţi ceilalţi, şi eu vreau să-mi trăiesc viaţa fără teamă sau violenţă, dar cu dragoste şi libertate. Sunt homosexual şi nu vreau să mă mai ascund„, spus el pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Jankto, 27 de ani, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia, în special la Udinese şi Sampdoria. „Scopul acestui videoclip este de a-i încuraja pe ceilalţi să trăiască liber„, se precizează la sfârşitul videoclipului.

Homosexualitatea rămâne un subiect tabu în lumea fotbalului, precum controversele din această iarnă din timpul Cupei Mondiale referitoare la banderola „One Love”, anunţă news.ro.

Potrivit presei spaniole, este prima dată când un jucător aparţinând unui club din La Liga îşi asumă public homosexualitatea. Sparta Praga şi-a exprimat imediat sprijinul pentru Jankto.

Jakub Jankto a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală cu conducerea clubului, antrenorul şi colegii de echipă în urmă cu ceva timp. Orice altceva este despre viaţa lui personală. Fără alte comentarii. Nu mai sunt întrebări. Ai sprijinul nostru. Trăieşte-ţi viaţa, Jacob. Altceva nu contează„, a subliniat clubul ceh.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și