Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit cel mai ascuns secret al său: "Îmi dau arsuri la stomac, nu pot să mănânc aşa cum o fac normal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 14:37 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Simona Halep a dezvăluit cel mai ascuns secret al său: "Îmi dau arsuri la stomac, nu pot să mănânc aşa cum o fac normal"

DPA Images / Marijan Murat via Hepta

Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit unul dintre cele mai marile sale secrete. Campiona a dezvăluit că trăirile negative îi dau arsuri la stomac şi îi afectează randamentul pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Răzvan Raţ e invitatul lui Cătălin Oprişan , în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE, ce poate fi urmărită pe www.as.ro/live

"Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturași frumoși, ți-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoții negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mănânc, nu pot să beau prea bine, așa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoții negative. Cele pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de adrenalină. 

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Și mâinile, dar și picioarele. Ți se pare că nu mai poți să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simți grea, ți se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoții negative și nu cred că voi scăpa vreodată", a spus Simona Halep la Alephnews

Simona Halep şi marele vis din 2021. "Medalia de aur este obiectivul principal"

Halep este deja cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2016 a refuzat participarea la Rio din cauza riscului infectării cu virusul Zika.

"Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit", a declarat Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și