Închide meniul
Foto

Simona Halep, imagini de senzaţie din luna de miere. Cum se distrează, alături de Toni Iuruc, în Turcia

Reclamă

Publicat: 21 septembrie 2021, 17:38

Simona Halep, imagini de senzaţie din luna de miere. Cum se distrează, alături de Toni Iuruc, în Turcia

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

La o săptămână după ce au avut cununia civilă şi s-au distrat alături de cei 300 de invitaţi, Simona Halep şi Toni Iuruc au ales să se bucure de o croazieră pe mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc, în luna de miere

Cei doi au închiriat o şalupă, iar imaginile postate de „Simo” sunt impresionante. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon nu s-a ferit să se arunce în apă.

Simona Halep
Simona Halep s-a aruncat în apă

Chiar dacă este în luna de miere, Halep a făcut tot posibilul să se menţină în formă. S-a dus în sala de forţă de la hotel şi trage tare pentru a câştiga cel puţin un trofeu pe finalul sezonului

O singură săptămână se mai poate bucura „Simo” de vacanţă. Pentru campioana noastră urmează prezenţa la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie. Halep va pleca spre Statele Unite pe data de 2 octombrie, astfel că face tot ce poate pentru a se menţine în formă.

Simona Halep nu ia în calcul să se retragă

Halep a dat însă asigurări că va juca tenis cel puțin încă doi sau trei ani. Obiectivul său este să revină în top 10 WTA.

Reclamă

Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt.

Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc
  • Campioana noastră îşi petrece luna de miere în Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și