Închide meniul
Foto

Simona Halep surprinde din nou! Prima imagine din luna de miere. Unde se distrează alături de Toni Iuruc

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 septembrie 2021, 8:51

Simona Halep surprinde din nou! Prima imagine din luna de miere. Unde se distrează alături de Toni Iuruc

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

Simona Halep a făcut cel mai important pas al vieţii. A decis să-şi unească destinele cu Toni Iuruc şi a spus cel mai important „Da” din viaţa ei. După cununia civilă, campioana noastră a plecat în luna de miere alături de Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu Simona Halep din luna de miere

La câteva ore după ce a ajuns în Turcia, Simona Halep a postat pe reţelele de socializare şi prima imagine din această destinaţie de vis. Simona Halep şi Toni Iuruc îşi petrec luna de miere în Turcia, iar Simona se relaxează. Stă într-un leagăn. Toni Iuruc lipseşte din poză, dar cel mai probabil, soţul Simonei Halep este cel care a făcut poza.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au unit destinele

Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat, la trei zile după nuntă, într-o destinaţie exotică. Cei doi nu s-au ferit de privirile fanilor şi au ales o cursă de linie. Pe pistă, „Simo” s-a întâlnit cu Simona Radiş, cea care i-a adus României, alături de Ancuţa Bodnar, aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Canotoarele tricolore au terminat primele proba de dublu vâsle. Simona Radiş a şi făcut o poză în care apare alături de Simona Halep. „Ce coincidenţă. Acelaşi nume, acelaşi avion”, a fost mesajul care a însoţit postarea de pe Instagram.

Simona Halep are două săptămâni de vacanţă. Pentru campioana noastră urmează prezenţa la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie. „Simo” va pleca spre Statele Unite pe data de 2 octombrie. După, Halep va juca la Moscova şi la Transylvania Open. Este nerăbdătoare să evolueze în fața publicului de la Cluj.

„Am ales să joc la Indian Wells pentru că este turneu Mandatory, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat turneul şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. – Transylvania Open) am ales să evoluez pentru că îmi place orașul.

Reclamă

E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine„, a precizat Simona Halep la o conferinţă de presă.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și