Închide meniul
Foto

Singurul om care îl poate convinge pe Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. ”Toată lumea îl ascultă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2022, 11:51

Singurul om care îl poate convinge pe Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. ”Toată lumea îl ascultă”

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin?

Profimedia Images

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți și a luat alte zeci de mii. Vitali Klitschko e pregătit să facă orice ca să-și salveze țara de rachetele lui Vladimir Putin. Fostul campion mondial la box vrea să-l aducă în Kiev pe Papa Francisc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko e sigur că o vizită a Papei la Kiev i-ar determina pe ruși să oprească atacul și ar aduce pacea în Ucraina. Klitschko crede că până și Vladimir Putin ar asculta îndrumarea lui Papa Francisc.

Război în Ucraina | Vitali Klitschko vrea să-l aducă pe Papa Francisc la Kiev

„L-am invitat deja pe Papă aici. I-am trimis o scrisoare. Ar fi un semnal foarte puternic, dacă l-am avea aici. Ar fi o vizită foarte importantă, plină de simbolism, și cred că ar aduce pacea la noi în țară. Figura Papei este o figură internațională. Dacă Papa vine aici, în Kiev, ar fi o vizită simbolică și cred că asta ar aduce pacea în Ucraina, pentru că toată lumea îl privește pe Papă, toată lumea îl ascultă.

Ar fi minunat să-l avem aici. Am primit informații că încearcă să-și găsească o dată pentru a veni aici. Dacă se întâmplă asta, am fi onorați să-l primim pe Papă, pentru a aduce pacea în Europa. Să nu uităm că acesta este cel mai mare război din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace.”, a afirmat Vitali Klitschko, pentru tg24sky.it.

Cum poate Ucraina să câștige războiul cu Rusia

Vladimir Klitschko cere ajutorul Europei pentru a câștiga războiul pe care Rusia lui Vladimir Putin l-a început în Ucraina. Fratele primarului din Kiev face un anunț clar pentru țările europene: ucrainenii au nevoie de armament, nu de oameni.

Reclamă

”Pentru a opri armata Rusiei, Europa trebuie să intervină cu interdicții pentru petrol și gaz. Avem nevoie de armament. Nu avem nevoie de o altă armată pe terenul Ucrainei, ne descurcăm noi. Rezistența ucrainenilor este enormă. Dorința de a învinge armata rusă este enormă. Putem învinge, dar numai cu ajutorul țărilor din Europa.

Mii de oameni așteptau să plece din acea gară din Kramatorsk și chiar acolo armata Rusiei a detonat o rachetă. Este o execuție precisă a cetățenilor Ucrainei”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Bild.

Vlada Zinchenko: „Toţi soldații ruși spun cât de bine au trăit aici”

Vlada Zinchenko, soţia starului lui Manchester City, Oleksandr Zinchenko a spus că ruşii se laudă la soţiile lor cu dezastrul pe care îl produc în Ucraina. Soţia lui Oleksandr Zinchenko a spus că soldaţii ruşi le spun soţiilor cât de bine se simt în Ucraina, însă se laudă şi cu jafurile pe care le fac.

Reclamă 4 / 0/3

Apropo, toţi soldații ruși spun cât de bine au trăit aici, ce amenajări şi-au făcut oamenii, că lucrurile sunt de bună calitate.

Când îşi sună soţiile se laudă cu prada, cu încălțămintea şi cu laptopurile pe care le aduc fiicelor lor. Aş vrea să o sun pe o astfel de mamă, soţie şi să o întreb ‘cum poți să continui trăieşti cu un astfel de monstru?’.

Cum? Cu toate aceste lucruri furate, cu tot ce le-a fost luat copiilor?”, a spus Vlada Zinchenko, pentru Sport.ua.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și