Închide meniul
Foto

Situația jenantă în care a fost surprinsă Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Soțul său a fost de faţă și nu a avut reacţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 15:01

Situația jenantă în care a fost surprinsă Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Soțul său a fost de faţă și nu a avut reacţie

Spynews

Situația jenantă în care a fost surprinsă Teodora

Mai mult, soţul ei, Mihai Mincu, nu pare deloc deranjat de decizia luată de Teodora, de a lăsa maşina de 100.000 de euro pe avarii, în mijlocul străzii. Acesta a rămas pe scaunul din dreapta până când femeia s-a întors de la bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost sfidat Gigi Becali de propriul ginere

Mihai Mincu l-a sfidat pe Gigi Becali. Ginerele patronului FCSB s-a distrat în club fără soţia sa, deşi socrul său nu este de acord cu astfel de activităţi.

Ginerele omului de afaceri a avut o apariţie care sigur îl va enerva pe Gigi Becali. Acesta şi-a lăsat soţia şi fiica acasă şi a mers într-un club de fiţe din Bucureşti.

Soţul Teodorei Becali a fost surprins zilele trecute în timp ce se distra într-un club de fiţe din Capitală. Apariţia „Prinţişorului din Dobroieşti” nu a fost pe placul socrului său. În momentul căsătoriei cu fiica lui Gigi Becali, Mihai Mincu era lăudat de socrul său.

“E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali în urmă cu doi ani.

Reclamă

Gigi Becali a spus de multe ori că nu este de acord cu petrecerile din cluburi. De altfel, patronul FCSB spunea că nici fetele sale nu merg în cluburi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și