Închide meniul
Foto

Soacra lui Adrian Mutu arată fabulos la 53 de ani. Mariana are o siluetă de invidiat şi întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 16:53

Reclamă
Soacra lui Adrian Mutu arată fabulos la 53 de ani. Mariana are o siluetă de invidiat şi întoarce toate privirile

Adrian Mutu, alături de Sandra, actuala sa soţie

Instagram Adrian Mutu

Soacra lui Adrian Mutu arată fabulos la 53 de ani. Mariana Baghici, mama Sandrei Mutu, are o siluetă de invidiat şi atrage toate privirile la fiecare apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă superba sa soţie, Adrian Mutu se mândreşte şi cu soacra sa. Mama Sandrei Mutu arată impecabil şi face invidioase multe tinere cu condiţia sa fizică. (VEZI IMAGINI RARE CU SOACRA LUI ADRIAN MUTU)

Soacra lui Adrian Mutu arată fabulos la 53 de ani

Adrian Mutu are o relaţie extrem de apropiată cu soacra sa. Pe vremea când era antrenor la Rapid, Adrian Mutu era încurajat din tribună atât de soţia sa, cât şi de Mariana Baghici.

Adrian Mutu a împlinit 45 de ani, iar soţia sa a fost răvăşitoare

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu la ziua de naştere a fostului atacant al naţionalei României. „Briliantul” a împlinit 45 de ani şi a sărbătorit în familie la un restaurant din Pădurea Cernica.

Liber de contract după despărţirea de Neftchi Baku, Mutu n-a mai fost în cantonament de ziua lui de naştere. A putut fi alături de soţia lui, Sandra Mutu. Fosta Miss România a întors toate privirile. Sandra Mutu l-a sărutat pe Adi Mutu în momentul în care şi-a făcut apariţia tortul. Imaginile cu cei doi s-au viralizat imediat. Sandra a avut şi un mesaj spectaculos pentru partenerul ei.

Reclamă

Astăzi s-a născut un campion. Sunt recunoscătoare pentru această călăturie numită viaţă împreună. Este o adevărată binecuvântare, iar tu eşti ceva rar!

Fie ca toate dorinţele tale să devină realitate! La mulţi ani! Te iubesc din suflet, Adrian Mutu„, a fost mesajul postat de Sandra Mutu pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și