Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit

Publicat: 8 aprilie 2024, 12:28

Reclamă
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea şi Alexandru Ion Ţiriac / Colaj Instagram

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac, cel care i-ar fi iubit de mai mulţi ani. „Sori” a răspuns, pe reţelele sociale, la urarea savuroasă pe care a primit-o de la fiului miliardarului Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea aflată pe locul 29 WTA şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cîrstea a împlinit duminică 34 de ani şi a fost felicitată de Alexandru Ion Ţiriac. Acesta a făcut o glumă care s-a viralizat imediat.

Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac

23 de ani fericiţi! Cu plăcere pentru flori, Sorana Cîrstea„, a fost mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac pe Insta Story, alături de o fotografie cu sportiva din România.

Răspunsul Soranei nu s-a lăsat mult aşteptat. Chiar dacă evită să se afişeze în spaţiul public alături de fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, Cîrstea nu s-a ferit să îl laude pe cel care este cu 13 ani mai în vârstă decât ea. Sorana l-a descris pe presupusul iubit drept „best person (n.r. cea mai bună persoană)„.

„Cel mai bun număr (n.r. 23) şi cele mai frumoase flori de la cea mai bună persoană„, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Reclamă

În vârstă de 47 de ani, Alexandru Ion Ţiriac a fost surprins de camerele TV la mai multe meciuri ale lui „Sori”. A stat chiar în boxa în care era şi antrenorul româncei şi s-a bucurat după fiecare punct câştigat de româncă.

Sorana Cîrstea a câştigat 2 turnee de simplu în carieră şi a adunat, în total, peste 9.400.000 de dolari, potrivit wtatennis.com.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul cel mare al lui Ion Ţiriac a fost căsătorit timp de 17 ani. Ileana Lazariuc şi Alexandru Ion Ţiriac au divorţat, în mare secret, în 2017. Cei doi au rămas în relaţii bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Alexandru Țiriac şi Nicholas Noah.

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

În vârstă de 84 de ani, Ion Ţiriac a anunţat că a donat toţi banii pe care îi are. Cele două miliarde de dolari nu sunt acum pe mâinile celor trei copiii ai săi.

Ţiriac a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Primul miliardar din istoria României a virat toată averea sa în conturile fundaţiei care îi poartă numele şi care a apărut din „dorinţa de dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, dar şi pentru a oferi suport persoanelor aflate în situații dificile de viață„. Fostul mare jucător de tenis a precizat că nu mai are de ce să fie considerat unul dintre bogaţii României.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Alexandru Ion Ţiriac: „Fundaţia donează anual sume colosale”

Anul trecut, Alexandru Ion Ţiriac a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimele trei decenii sute de milioane de euro. Sumele impresionante au mers către cămine de copii, azile de bătrâni sau grădiniţe şi spitale.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Reclamă

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. Şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și