Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”: „Pe mama a strâns-o de gât! Consumă mult alcool, ţipă, urlă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 mai 2024, 17:46

Reclamă
Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”: „Pe mama a strâns-o de gât! Consumă mult alcool, ţipă, urlă!”

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui "Dodel"

Colaj cu Adina Maria și Cristi Tănase / Instagram și AS.ro

Soţia lui Cristi Tănase, Adina Maria, a lansat acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”. Femeia îl acuză pe fostul fotbalist de la FCSB de comportament violent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Adina Maria spune că actele de violenţă au fost şi la adresa mamei sale, pe care ar fi strâns-o de gât. Soţia lui Cristi Tănase a obţinut, zilelele trecute, un ordin de protecţie.

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”

”M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Reclamă
Reclamă 4

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria pentru cancan.ro.

Soţia lui Cristi Tănase a obţinut ordin de protecţie. Judecătorul a decis că fostul fotbalist nu are voie, timp de 12 luni, să se apropie de Adina Maria sau de propria fiică. La aflarea veştii, „Dodel” a luat o decizie drastică! Potrivit spynews.ro, la o zi după ce a aflat că trebuie să menţină o distanţă de 100 de metri faţă de Adina Maria, Cristi Tănase a depus actele de divorţ. Ei s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut. Dodel ar putea cere un program de vizită provizoriu pentru a fi alături de fiica lui, dar are şanse minime de succes.

„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…) Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin, la Știrile Antena Stars.
Reclamă

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:04

Constantin Budescu va semna cu o echipă din Liga 1! Surpriză de proporţii pregătită de „Budi”

17:34

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 iunie

17:14

„Vei continua să joci tenis?” Simona Halep a reacţionat imediat şi a spus totul despre viitorul ei: „La asta mă gândesc”

17:05

Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „E un câştig imens”

16:51

Dan Petrescu are un nou antrenor secund la CFR Cluj! Anunţul oficial: „Bine ai revenit în Gruia!”

16:34

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău! Turcii au anunţat cu cine semnează mijlocaşul: „Adevărata bombă!”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față
Citește și