Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Tănase, imagini provocatoare în ziua în care a împlinit 30 de ani. Adina Maria şi „Dodel” sunt în plin divorţ

Publicat: 3 octombrie 2024, 10:59

Reclamă
Soţia lui Cristi Tănase, imagini provocatoare în ziua în care a împlinit 30 de ani. Adina Maria şi „Dodel” sunt în plin divorţ

Soţia lui Cristi Tănase a postat imagini provocatoare de ziua ei. Cât de frumoasă este Adina Maria, mama copilului lui "Dodel"

Adina Maria este soţia lui Cristi Tănase / Colaj Instagram

Soţia lui Cristi Tănase a postat imagini provocatoare pe reţelele sociale. Adina Maria a împlinit 30 de ani şi a făcut o şedinţă foto spectaculoasă de ziua ei de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adina Maria a avut-o alături şi pe fiica de 6 luni pe care o are cu „Dodel”. Ea este în plin proces de divorţ cu fostul jucător al FCSB-ului, după un scandal care a făcut înconjurul României. L-a acuzat pe Tănase de acte de violenţă şi a primit ordin de protecţie.

Soţia lui Cristi Tănase, Adina Maria, a postat imagini provocatoare în ziua în care a împlinit 30 de ani

După ce fostul internaţional român a depus actele de divorţ, Adina Maria i-a permis lui „Dodel” să îşi vadă fiica şi a renunţat la ordinul de protecţie. Chiar şi aşa, „ruptura” dintre ei este iremediabilă.

Adina Maria şi-a surprins cei peste 33.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram. Imaginile postate de ziua ei au adunat sute de aprecieri în numai câteva ore (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

De mică mi-am dorit să fiu om mare… dar când realizam că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni! Ea e puterea și fericirea mea! 🖤🙏🏻
Iar astăzi este despre mine… despre cine sunt, cum am evoluat, cum am crescut din toate sensurile….

Reclamă
Reclamă

Cum am văzut defilând în timp anii mei, reușitele, eșecurile, oamenii, experiențele, familia… viața…. O zi în care simt un bilanț la ce am… Mă cuprinde un sentiment de împlinire sufletească… o armonie…„, a fost mesajul postat de Adina Maria.

„Eşti cea mai frumoasă mamă”, i-au scris fanii de pe reţelele sociale.

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”

În luna mai, Adina Maria a lansat acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”. Femeia l-a acuzat pe fostul fotbalist de la FCSB de comportament violent.

Reclamă

Mai mult, Adina Maria spune că actele de violenţă au fost şi la adresa mamei sale, pe care ar fi strâns-o de gât.

M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria, în luna mai.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 4 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și