Închide meniul
Foto

Soţia lui Gabi Tamaş a făcut senzaţie în Bali! Imagini spectaculoase, pe plajă, cu fosta gimnastă Ioana Tamaş

Publicat: 7 august 2024, 14:59

Reclamă
Soţia lui Gabi Tamaş a făcut senzaţie în Bali! Imagini spectaculoase, pe plajă, cu fosta gimnastă Ioana Tamaş

Soţia lui Gabi Tamaş a făcut senzaţie în Bali! Imagini spectaculoase, pe plajă, cu fosta gimnastă Ioana Tamaş

Gabi Tamaş şi Ioana Tamaş / Colaj Instagram

Soţia lui Gabi Tamaş a făcut senzaţie în Bali. Ioana Tamaş a ales să se bucure de o vacanţă exotică şi a plecat alături de fostul internaţional român în Indonezia. Ea a postat mai multe imagini spectaculoase, de pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții şi 3 goluri la naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Soţia lui Gabi Tamaş a făcut senzaţie în Bali

Fosta gimnastă este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fotografiile postate pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 41.000 de urmăritori, s-au viralizat imediat.

Fanii s-au grăbit să o felicite pe cea care a reuşit să îl „cuminţească” pe Gabi Tamaş: „Superbă„, „Sexy

Ioana a făcut gimnastică în copilărie, după care a continuat să fie pasionată de sport. Ea este absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Gabi Tamaş s-a căsătorit cu Ioana în 2012. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună o fiică, pe Selena. Ioana este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist.

Ioana Tamaş: „Gabi nu este un tip romantic”

Ioana a vorbit despre căsnicia cu Gabi Tamaş şi a dezvăluit că avea 16 ani când l-a cunoscut pe fostul fundaş al lui Dinamo.

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

Reclamă

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile. A recunoscut că încerca să îl țină pe Gabi departe de ieșirile nocturne.

„Eu îl cert mai rău. Când vine acasă și mai vrea să iasă cu băieții, mă supăr. Mie nu îmi spune nimic, îi spun eu”, a mai spus Ioana.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024

16:43

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024

16:12

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

15:46

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Gafa care le-a adus sancțiunea

15:25

Cătălin Chirilă, discurs de campion după ce a doborât recordul olimpic în cursa de canoe simplu: „Timpul e irelevant!”

14:56

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și