Închide meniul
Foto

Soția lui Ilie Năstase a pus-o la zid pe fiica milionarului care s-a lansat pe site-urile pentru adulți: „Ilie a iubit-o!”

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2022, 9:01

Colaj cu Ilie Năstase, Charlotte și Ioana Simion

Ilie Năstase a ajuns la cuțite cu fiica sa

Colaj cu Ilie Năstase, Charlotte și Ioana Simion / Instagram

  • Ilie Năstase, la cuțite cu fiica sa
  • Nasty este apărat de soție

Ioana Simion l-a apărat pe Ilie Năstase în scandalul cu Charlotte, fiica pe care milionarul nu a mai văzut-o de 14 ani. Fostul mare tenismen și fiica sa au ajuns la cuțite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Charlotte Năstase a lansat acuzaţii dure pentru tatăl pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Cu ceva timp în urmă, aceasta şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Ioana Simion a pus-o la zid pe Charlotte, fiica lui Ilie Năstase

Ioana Simion crede că atacurile lui Charlotte sunt nefondate și că Ilie Năstase este un  tată exemplar.

Reclamă

„Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar… Este un tată exemplu!

Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți”, a spus Ioana Simion, conform fanatik.ro.

Reclamă

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Tânăra are acum 32 de ani și locuiește în SUA, dar nu și-a văzut tatăl de când avea 18 ani.

Între Ioana Simion și Charlotte este o diferență de vârstă de doar 13 ani.

Charlotte, acuzații dure pentru Ilie Năstase, care este căsătorit cu Ioana Simion

Charlotte a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

“Ideea cu OnlyFans o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Imagini cu Charlotte Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Ilie Năstase s-ar fi culcat cu sute de femei

Ilie Năstase este vedetă în Anglia. Britanicii de la Daily Star au scris despre fostul mare lider ATP, care s-ar fi iubit cu 2.500 de femei. ”Nasty” este descris drept ”playboy-ul din tenis”.

Reclamă

Britanicii au scris despre biografia lui Ilie Năstase, acolo unde fostul lider ATP care ”nu refuza niciodată partidele de amor în trei” a spus că s-a iubit cu mii de femei.

”Ilie Năstase a fost playboy-ul inițial al tenisului – iar fostul nr. 1 mondial a susținut odată că s-a iubit cu 2.500 de femei înainte de a-și întâlni soția. În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar ani mai târziu a revenit asupra numărului”, au scris englezii de la Daily Star.

Curioși, englezii l-au contactat pe Ilie Năstase pentru a afla adevărul. ”Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie. Nu, nu, nu (n.r. – 2.500 de femei)! Nu au fost atât de multe. A fost exagerat pentru autobiografia mea. Au vrut un număr mare – pentru a-l face să se vândă mai bine.”

Nu știu – 300, 400? Nu le-am adunat niciodată – nu mi s-a părut bine. Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează – 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe rateuri”, a explicat ”Nasty” pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep