Închide meniul
Foto

Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iulie 2024, 16:33

Reclamă
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile

Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile

Ionel Dănciulescu este căsătorit cu Mihaela Dănciulescu / Colaj Instagram

Soţia lui Ionel Dănciulescu a avut o apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi au avit momente mai dificile în căsnicie, Mihaela şi Ionel Dănciulescu au reuşit să treacă peste toate şi să formeze un cuplu solid. Cei doi au împreună şi o fată.

Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său

Ionel Dănciulescu a postat o imagine superbă alături de soţia sa. Mihaela, care este o prezenţă discretă în spaţiul public, a avut o apariţie eleganţă si stilată la braţul soţului său. Mihaela şi Ionel Dănciulescu sunt împreună din 1998, iar relaţia nu a fost întotdeauna perfectă. În urmă cu 5 ani, mariajul dintre Ionel Dănciulescu şi Mihaela a trecut printr-o criză uriaşă. Cei doi au reuşit să treacă peste momentul dificil şi şi-au dat o a doua şansă.

Până la urmă, Ionel Dănciulescu s-a împăcat cu marea sa dragoste, iar acum formează o familie de invidiat cu Mihaela. Naşii Mihaelei şi lui Ionel Dănciulescu sunt şi ei celebri: Mariana şi Marius Lăcătuş.

„Mulțumesc că îmi ești echilibru și liniște, bunătate și iubire, iubită și soție, cea mai bună mamă! Fără tine nu aș fi unde sunt! Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună pentru totdeauna! Te iubesc„, a fost unul dintre mesajele publicate de Ionel Dănciulescu pe reţelele de socializare, conform ziare.com.

Reclamă
Reclamă 4

În trecut, Ionel Dănciulescu a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Mihaela, cea care avea să îi devină soţie. Mihaela este sora fostului coleg al lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo, Marius Cheregi. De asemenea, superba soţie a lui Ionel Dănciulescu este absolventă de ASE.

„Am cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, ne-am plăcut şi gata. Fără ea n-aş fi reuşit să fac nimic în viaţă. Mihaela a îndurat multe şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru că a fost alături de mine mereu. În deciziile legate de fotbal însă nu ne-am consultat. De multe ori ea mi-a dat sfaturi, dar eu am făcut cum m-a tăiat capul„, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:21

FotoNeil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Cum arată acum antrenorul de la Rapid

18:18

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul: „E jucător de naţională, un marcator! Şanse mari să ia campionatul!”

18:00

Petrolul a transferat doi jucători într-o singură zi! Întăriri pentru Mehmet Topal, după egalul din prima etapă

17:26

Croații sunt șocați de situația Corvinului! Au auzit că hunedorenii nu au drept de promovare și au răbufnit: „O regulă nebună!”

17:20

Alvaro Morata a semnat cu AC Milan. Anunţul oficial făcut de italieni

17:11

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic”

1 LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei este ACUM, LIVE în AntenaPLAY. Leclerc, accident în antrenamente 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și