Închide meniul
Foto

Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro

Publicat: 17 octombrie 2024, 18:53

Reclamă
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro

Viviana Rădoi, soţia unui celebru milionar român, a avut o apariţie de senzaţie în Capitală

Viviana Rădoi este soţia lui Mirel Rădoi / Spynews

Soţia unui celebru milionar român a avut o nouă apariţie de senzaţie pe străzile din Capitală. Viviana Rădoi s-a remarcat imediat la volanul uneia dintre „bijuteriile” din colecţia familiei. A condus o maşină care are o valoare de piaţă de 600.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, Viviana este mama copiilor lui Mirel Rădoi. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii. S-au căsătorit în 2001 şi sunt de nedespărţit.

Soţia unui celebru milionar român a avut o apariţie de senzaţie în Capitală

Viviana Rădoi este o prezenţă extrem de discretă. Totuşi, ea a întors toate privirile în momentul în care a ajuns la o florărie din Bucureşti (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Soţia fostului căpitan al Stelei a fost fotografiată de iamsport.ro alături de copii.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi de culoare albă, soţia lui Mirel Rădoi s-a făcut remarcată încă de când a coborât din modelul Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, care a costat o „avere”. Este doar unul dintre bolizii de lux pe care îi deţine familia.

Fost selecţioner al României, Mirel Rădoi este liber de contract după ce a fost demis de Al-Jazira. Echipa din Emirate l-a dat afară după numai 3 luni, perioadă în care a avut un bilanţ teribil. Cu el pe bancă, Al-Jazira a obţinut o singură victorie în 7 meciuri.

Reclamă
Reclamă

Rădoi avea un salariu uriaş în Emirate. Dacă ar fi rezistat un an, ar fi încasat 2.5 milioane de euro. Nu se cunoaşte ce sumă de bani a încasat pentru a accepta rezilierea contractului pe care îl avea cu Al-Jazira.

Mirel Rădoi, împătimit al mașinilor de sute de mii de euro

Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce o limuzină de lux de 600.000 de euro şi poartă un ceas de 200.000 de euro.

Mirel Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h.

Reclamă

Rădoi a cheltuit o avere şi pe un ceas de lux de 200.000 de euro, marca Richard Mille. 15 milioane de euro a câştigat Mirel în cariera sa de jucător. Selecţionerul a recunoscut că a cheltuit aproximativ 6 milioane de euro pe maşini şi ceasuri.

Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă„, a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și