Închide meniul
Foto

Soţia unui controversat milionar român întoarce toate privirile: „Frumoasă ca o regină!” Femeia renunţă şi la inhibiţii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 9:42

Reclamă
Soţia unui controversat milionar român întoarce toate privirile: „Frumoasă ca o regină!” Femeia renunţă şi la inhibiţii

Soţia unui controversat milionar român întoarce toate privirile

Colaj Instagram

Soţia unui controversat milionar român întoarce toate privirile. Este vorba de Angela Martini, cea care este căsătorită cu omul de afaceri român Dragoş Săvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Martini are 37 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație. Tânăra este fotomodel de origine albaneză şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Soţia unui controversat milionar român întoarce toate privirile

Angela Martini devine virală cu fiecare postare. Fanii soţiei lui Dragoş Săvulescu unt în delir şi o asaltează cu complimente. „Eşti frumoasă„, „Frumoasă ca e o regină” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite. Angela Martini este şi o persoană fără inhibiţii şi nu ezită să pozeze provocator. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 37 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Reclamă

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.

Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut„, a declarat Dragoș Săvulescu, în 2017, imediat după nuntă, pentru cancan.ro.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Dragoș Săvulescu

În 2019, Angela Martini a lansat o carte. Intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină”, aceasta descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână!

Cea mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreau să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino„, a declarat Angela Martini, potrivit Antena Stars.

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro, într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:16 VIDEOIndicente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și