Închide meniul
Foto

Soţul unei vedete din România a trecut prin momente grele: „Nu aveam unde să fac duş, mă spălam la lighean! Nu aveam ce mânca!”

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 19:23

Nicolae Zuluf este căsători cu Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană, alături de Nicolae Zuluf

Facebook Nicolae Zuluf

  • Nicolae Zuluf a trecut prin momente grele
  • Zuluf este soţul Sânzianei Buruiană

Nicolae Zuluf spune că s-a confruntat în viaţă cu foarte multe greutăţi. Uneori, nu avea nici ce mânca. Zuluf şi-a rezolvat problemele financiare după ce a devenit fotbalist profesionist. Soţului Sânzianei Buruianu nu îi este ruşine să recunoască că a trăit în sărăcie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf a trecut prin momente grele

Îmi aduc aminte și când văd pe cineva sarac îl ajut pentru că știu ce înseamnă să nu ai. Mergeam cu troleul și nu aveam ce mânca, nu aveam bani de bilet, îmi aduc aminte la metrou că așteptam să fugă bodyguard-ul să schimbe privirea ca să pot să sar gardul că dacă plăteam cartela nu aveam ce să mănânc.

Nu aveam ce să mănânc, m-am dus la un antrenament și m-a întrebat antrenorul dacă mă simt bine, m-a văzut antrenorul că eram moarte și am leșinat pe teren. Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a declarat Nicolae Zuluf, citat de spynews.ro.

Reclamă
Citește și:

Ce i-a reproșat Nicolae Zuluf, în public, Sânzianei Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Acesta nu s-a ferit niciodată, să anunţe public, ce motive de supărare are în timpul căsniciei.

Ea (n.r. Sânziana Buruiană) nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată„, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Reclamă

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 24 dec., 13:09
FOTO
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie
Diverse • 9 aug., 17:41
FOTO
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz
Diverse • 29 iun., 15:56
FOTO
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
Diverse • 1 iun., 15:32
FOTO
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 23 mai, 9:47
FOTO
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere