Închide meniul
Foto

Starul din România care îşi părăsise iubita chiar înaintea cununiei religioase s-a răzgândit şi a renunţat la divorţ. „A mai lungit firul la lesă cu doi centimetri!”

Publicat: 27 septembrie 2021, 17:59 / Actualizat: 27 septembrie 2021, 19:01

Cristi Daminuţă şi soţia lui, Mădălina

Mădălina Daminuţă s-a împăcat cu Cristi Daminuţă

Facebook Mădălina Daminuţă

  • Cristian Daminuţă a fost aproape să divorţeze pentru a treia oară
  • Mărturisirile fostului fotbalist

Chiar dacă şi-au aruncat cuvinte dure, Cristi şi Mădălina au decis să se împace. Cei doi au ales să revină la sentimente mai bune de dragul copilului lor. Acuzat că este violent, fostul fotbalist asigură că neînţelegerile ar fi venit în contextul unei gelozii extreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă s-a împăcat cu soţia lui: „Nu trebuie să ajungem la divorţ!”

Au fost discuții minore care s-au transformat în discuții majore. Au plecat de la gelozii prostești din partea ei, care nu își aveau rostul. Ne-am dat seama pe parcursul acestei pauze că dacă vrem să ne meargă bine trebuie să ajungem la un numitor comun, în primul rând. Nu i-am dat niciun motiv. Dacă după doi ani nu îți prinzi iubitul/iubita cu ceva, cu discuții, conversații…Sunt convins că și ei îi scriu bărbați, dar odată ce eu am decis să fac pasul ăsta, să fac un copil, o familie, i-am demonstrat că sunt un băiat serios.

Eu când nu eram cu ea, eram cu copilul. Cand eram cu copilul, automat era și ea. Am luat în calcul și faptul că după naștere a avut o perioadă mai dificilă. La nervi spui vrute și nevrute. Ne-am dat seama că nu trebuie să ajungem la divorț. În momentul în care a venit pe lume și un copil, trebuie pus în balanță ce este cel mai bine pentru el. Ne gândim și la nuntă. Am rezolvat între noi, ca doi adulți care luptă să își crească copilul în cele mai bune condiții. Mă ținea cam din scurt, a mai lărgit firul la lesă cu vreo doi centimetri„, a declarat Daminuţă pentru antenastars.ro.

Reclamă

Cristian Daminuţă, acuzat de soţie că este violent şi leneş

Cristian Daminuţă a fost atacat dur de Mădălina. Aceasta a transmis un mesaj pe reţelele sociale în care lasă să se înţeleagă care sunt defectele soţului ei.

Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză.

Reclamă

(…) În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită.

Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei”, a scris Mădălina, în luna august, pe contul de Instagram.

Jucătorul format de Poli Timişoara a fost aproape de al treilea divorţ. Cristi Daminuţă a mai fost căsătorit cu Anemona şi Iasmina. Cu actuala soţie are un copil, pe Dominic.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță
Extra • 31 mai, 17:30
FOTO
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii