Închide meniul
Foto

„Străzile sunt pline de cadavre!” Femeie ucraineană în buncăr, disperată după ce soțul ei a ajuns sub ploaia de gloanțe a lui Vladimir Putin. „Salvați-vă bărbații!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2022, 16:48

„Străzile sunt pline de cadavre!” Femeie ucraineană în buncăr, disperată după ce soțul ei a ajuns sub ploaia de gloanțe a lui Vladimir Putin. „Salvați-vă bărbații!”

Bărbații ucraineni cu vârste între 18 și 60 de ani nu mai pot părăsi țara

Profimedia

Yekaterina Usyk, soția boxerului Oleksandr Usyk, care s-a înrolat și luptă în armata ucraineană, le-a cerut rusoaicelor să nu-și lase fiii sau soții la război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strigătul disperat al unei femei ucrainene, după ce soțul ei s-a înrolat să lupte contra lui Vladimir Putin

Usyk susține că soldații ruși mor unul după altul în Ucraina și că străzile din marile orașe ucrainene sunt pline de cadavre.

„Ascundeți-i! Faceți orice, dar nu le permiteți să plece, nu-i lăsați să iasă din casă, pentru că sunt carne de tun. Câmpurile noastre, străzile noastre sunt pline de cadavre ale soldaților voștri! Salvați-vă bărbații! Noi suntem distruși, voi sunteți distruși!”, a spus Yekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Duminică, autoritățile ucrainene au anunțat că peste 11.000 de ruși au murit până acum în războiul din Ucraina.

În timp ce soțul ei luptă în armată, Yekaterina s-a ascuns alături de restul familiei într-un buncăr.

Reclamă

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Oleksandr Usyk, dispus să-și piardă viața pentru apărarea Kievului

În vârstă de 35 de ani, Usyk este deţinător al centurilor WBA, WBO şi IBF la categoria grea. Era la Londra în momentul în care a Rusia a invadat Ucraina și s-a întors de urgență acasă. S-a alăturat unui batalion defensiv. Aflat acum în Kiev, pugilistul a oferit un interviu răvășitor pentru jurnaliștii de la CNN.

Usyk a spus că este pregătit să facă uz de armă, dacă va fi cazul.

Dacă vor dori să ia viața mea, sau a celor apropiați, va trebui să o fac. Dar nu vreau asta, nu vreau să trag, nu vreau să ucid pe nimeni. Dacă au de gând să o facă ei, nu voi avea de ales.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că va suna sentimental, dar sufletul meu apariține Domnului și trupul și cinstea mea aparțin țării și familiei. Deci nu e vorba de frică, nu există absolut nicio teamă. E doar nedumerire… cum se poate întâmpla așa ceva în secolul 21?

Tocmai au bombardat orașul Mariupol, iar una dintre rachete au ajuns pe acoperișul unui prieten de-al meu. Rușii nu se joacă, dar ei nu știu exact ce se întâmplă aici. Ei sunt victimele președintelui lor, Vladimir Putin„, a declarat Usyk pentru cnn.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și