Închide meniul
Foto

„Sunt Madonna de România!” Noi detalii despre scandalul din Egipt, unde Oana Roman a ţipat la ospătar să-i facă reducere la şase creveţi: „Am leşinat de râs!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 8:48

„Sunt Madonna de România!” Noi detalii despre scandalul din Egipt, unde Oana Roman a ţipat la ospătar să-i facă reducere la şase creveţi: „Am leşinat de râs!”

Vica Blochina, alături de Oana Roman - Instagram Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Oana Roman chiar a anunţat că o dă în judecată pe Vica Blochina. Anunţul a fost făcut după ce fosta balerină a ooferit detalii picante din concediul pe care l-au petrecut împreună în Egipt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Roman s-a comparat cu Madonna

În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea.
Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea : «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs . După, am mers la restaurant cu Madonna de România„, a povestit Vica Blochina, potrivit Cancan.

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina

Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și