Închide meniul
Foto

„Sunt șocată!”. Mădălina Ghenea, dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită. I-au fost furate bunuri care valorează o avere!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 16:45

Reclamă
„Sunt șocată!”. Mădălina Ghenea, dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită. I-au fost furate bunuri care valorează o avere!

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită la Roma

Mădălina Ghenea, cu ochii în lacrimi / Profimediaimages

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită chiar pe aeroportul din Roma. Cunoscutul model din România a trecut prin clipe teribile și i-au fost furate bunuri care valorează o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta în vârstă de 35 de ani a rămas fără o geantă în care avea mai multe bijuterii și obiecte de valoare. Acestea sunt estimate la un milion de euro! Ghenea se întorcea din Arabia Saudită și urma să participe la „Gala Magnifica Awards Roma”, acolo unde era i se înmâna un premiu.

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri terifiante după ce a fost jefuită la Roma

Pe aeroportul Fiumicino, Ghenea era așteptată în condiții VIP, dar a trecut prin momente care au marcat-o. Nu își poate explica ce s-a întâmplat și cum a putut fi prădată în plină zi, sub privirile trecătorilor.

De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc.

Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Reclamă

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor.

Eu am ținut tot timpul trolerul sub supraveghere, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit. Eu și am alergat după el țipând, dar la o intersecție nu mi-am putut da seama în ce direcție a luat-o sau dacă îl aștepta un complice„, a declarat Mădălina Ghenea pentru Corriere della Sera, citată de viva.ro.

Românca a făcut plângere la poliție și așteaptă rezultatele anchetei. Printre suspecți este și șoferul care a așteptat-o la aeroport și care a avut o reacție incredibilă. Ar fi început să țipe la Mădălina Ghenea, care a fost ajutată de niște jucători de fotbal să facă denunț la autorități.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să-l acuz pe șofer, poate că era obosit, distras, dar și eu tocmai mă întorsesem dintr-o călătorie de 18 ore și nu sunt distrasă niciodată cu obiecte de această valoare.

Am sunat la 112 și apoi m-au ajutat niște fotbaliști care erau acolo cu familiile lor. Au fost amabili. I-au spus șoferului să nu țipe la mine și m-au îndrumat la secția de poliție pentru a face un denunț. Era aproape ora închiderii și am alergat până la capăt. Ar trebui să existe filmări video„, a mai spus vedeta din România.

Anul trecut, au apărut zvonuri că celebrul fotomodel este într-o relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. „Te pot săruta non-stop? 25 de ore din 24?”, i-a scris tânărul fotbalist, pe rețelele sociale. După ce mesajul a devenit viral, jucătorul a dat vina pe managerul său. Ghenea a negat că ar trăi o poveste de iubire cu fotbalistul de 23 de ani al celor de la AS Roma.

Mădălina Ghenea, suportera unei echipe de tradiţie din România

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

Ghenea a fost atrasă de fotbal încă din copilărie. Ea a povestit că obişnuia să meargă prin casă cu fularul echipei favorite, Universitatea Craiova.

Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei„, a declarat Ghenea.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și