Închide meniul
Foto

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf: „Vă divulg un mare secret!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2022, 17:43

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf: „Vă divulg un mare secret!”

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e în proces de divorţ cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, Toni Antohi, a făcut dezvăluiri în premieră despre ceea ce s-a întâmplat în familia sa. Acesta a rupt tăcerea despre sfaturile primite de agentul de jucători de la mama sa, regretata artistă Ionela Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Antohi asigură că Anamaria Prodan a fost sfătuită să nu se mărite cu fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova. Ionela Prodan ar fi avertizat-o pe fiica sa în privința lui Reghecampf.

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan a rupt tăcerea. Ce a spus despre Laurențiu Reghecampf

Cel de-al doilea soț al Ionelei Prodan a povestit ce discuție surprinzătoare s-a purtat în urmă cu mai bine de un deceniu.

Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare.

Ionela i-a spus așa Anamariei: `El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume.

Reclamă

Altfel nu s-ar fi întâmplat`. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate„, a declarat tatăl vitreg al Anamariei Prodan, Toni Antohi, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan tocmai i-a făcut parastasul mamei sale care, pe 6 octombrie, ar fi împlinit 75 de ani. A fost ajutată prietena ei, Gabriela Lucuţar, cea care este cunoscută drept „Regina Întunericului”. Mama agentului de jucători, Ionela Prodan, a încetat din viaţă în 2018, răpusă de o boală necruţătoare.

La Cimitirul Bellu a fost un festin și nu au lipsit nici lăutarii. Anamaria Prodan a fost însoțită de fiica ei, Sarah, și a fost văzută plângând încontinuu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se simte Anamaria Prodan după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

S-a aflat cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf în plină stradă. În urma scandalului monstru, celebra impresară a ajuns cu piciorul în ghips.

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea.

La două săptămâni după scandalul monstru dintre cei doi, Anamaria Prodan începe să se simtă tot mai bine. Apropiații celebrei impresare au dezvăluit că aceasta este încă afectată emoțional, dar gândurile ei se îndreaptă spre afaceri și familie.

Din fericire, piciorul și mâna se vindecă și, în scurt timp, Ana nu va mai avea niciun fel de probleme și, așa cum o știe toată lumea, fiind o persoană activă, își va relua activitatea.

Are multe proiecte în Dubai, în America sau aici și se va concentra pe ele și pe familie. Cert e că e bine, se simte bine”, au spus prietenii celebrei impresare, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Prodan este de mai bine de un an în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku s-a mutat cu amanta Corina Caciuc. Iubita acestuia i-a dăruit și un copil, pe Liam Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
  • Toni Antohi este tatăl vitreg al Anamariei Prodan
  • Ce avertisment a primit agentul de jucători de la Ionela Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și