Închide meniul
Foto

„Tăticule, mi-e dor de tine!” Influenţe poetice în familia Anamariei Prodan, după anunțul divorțului de Laurentiu Reghecampf: „Bătrâne, ce-ţi mai trebuieşte?!”

Reclamă

Publicat: 26 iunie 2021, 9:02

„Tăticule, mi-e dor de tine!” Influenţe poetice în familia Anamariei Prodan, după anunțul divorțului de Laurentiu Reghecampf: „Bătrâne, ce-ţi mai trebuieşte?!”

Instagram Sarah Dumitrescu

Influenţe poetice în familia Anamariei Prodan

Fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu a postat o poezie care îi aparţine scriitorului Traian Calancia. Aceasta poartă numele „Dor de tată…”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Influenţe poetice în familia Anamariei Prodan, după anunțul divorțului de Laurentiu Reghecampf

Postare surprinzătoare a lui Sarah Dumitrescu
Captură Instagram

Tăticule, mi-e dor de tine„, este mesajul predominant din poezia postată de Sarah Dumitrescu. Tânăra de 20 de ani este într-o relaţie excelentă cu Laurenţiu Reghecampf.

Sarah este stabilită în Statele Unite şi a semnat, luna trecută, cu echipa de baschet Cal Poly. A revenit în ţară în această perioadă în care mama ei trece prin momente dificile.

Laurenţiu Reghecampf a confirmat că va divorţa de Anamaria Prodan şi a luat o decizie radicală. Antrenorul s-a mutat din vila de lux de la Snagov şi locuieşte într-un apartament din Bucureşti.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf Jr. și-a apărat părinții

„Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii.

Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua.

Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr. la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul doi în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și