Închide meniul
Foto

„Te ador!” Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a uimit din nou: „Eşti regina mea preferată!”

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2023, 9:20

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a uimit din nou. Vedeta de 73 de ani care arată ca o adolescentă a făcut senzaţie de sărbători. Vera Wang continuă să uimească întreaga lume cu apariţiile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang continuă să se menţină într-o formă de invidiat. Fosta patinatoare şi actuală creatoare de modă nu îşi arată vârsta, iar fanii sunt în continuare uluiţi.

Postările din perioada sărbătorilor i-a isterizat pe fani care au reacţionat imadiat. Unele comentarii sunt de-a dreptul savuroase.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a uimit din nou

Eşti idolul meu! Te iubesc” „Te ador” sau „Eşti regina mea preferată” sunt câteva dintre comentariile făcute de internauţi la postările vedetei. Mai mult, Vera Wang a postat şi o imagine rară alături de cele două fiice ale sale.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl creatoarei de modă l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Vera Wang: ”A fost ceva sălbatic”

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă 4 / 0/3

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei de-a lungul ultimului an. „Cum să ai 73 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

Recomandări
  • Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a uimit din nou
  • Imagini de senzaţie cu vedeta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și