Închide meniul
Foto

„Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” Cum a putut să apară fiica lui Ion Ţiriac. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare

Publicat: 8 noiembrie 2022, 12:49

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac

Ce studii are Ioan Ţiriac

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac / Instagram

  • Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie de senzaţie
  • Ioana este singura fiică a lui Ion Ţiriac

 

 

Fiica lui Ion Ţiriac este de o frumuseţe răpitoare şi impresionează la orice apariţie. Ioana Ţiriac face senzaţie pe reţelele de socializare, iar fanii sunt în delir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai recentă postare a devenit deja vorală. Ioana a primit zeci de complimente la ultima postare.

„Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie de senzaţie

„Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!„, i-a scris un fan. Ioana Ţiriac este unica fiică a miliardarului român.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt, la un eveniment de lux

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Reclamă

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO) a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca miliardarul român

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac!
Diverse • 13 mart., 10:54
FOTO
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac
Diverse • 23 feb., 8:58
FOTO
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie s-a prăbușit emoțional: „Îmi e atât de dor de tine!”
Se ştie care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac
Diverse • 9 feb., 9:03
FOTO
Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Ce face pentru a se menţine în formă, la 54 de ani: „Urăsc dieta!”