Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Anamaria Prodan a uitat de Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cadoul primit la Dubai de soţia lui Reghe

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 15:12 / Actualizat: 27 decembrie 2021, 16:20

Reclamă
„Te iubesc!” Anamaria Prodan a uitat de Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cadoul primit la Dubai de soţia lui Reghe

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor avea prima înfăţişare la divorţ pe 7 februarie. Bărbatul a decis să divorţeze de soţia sa pentru a continua relaţia cu Corina Caciuc, cea care îi este amantă de mai mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză plăcută în Dubai, acolo unde soția lui Laurențiu Reghecampf va petrece Anul Nou. Anamaria Prodan a primit un superb buchet de trandafiri în Dubai şi un bileţel pe care s-a putut citi doar finalul. „Te iubesc„, este mesajul primit de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a primit un buchet de trandafiri în Dubai

Anamaria Prodan vrea să îşi refacă viaţa

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

Anamaria Prodan anunță că nu va sta mult timp singură și spune că viitorul soț trebuie să îndeplinească niște condiții esențiale.

Reclamă
Reclamă 4

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și