Închide meniul
Foto

„Te iubesc mult!” Marea rivală a Mădălinei Ghenea, în ipostaze „fierbinţi”. De la ce a pornit scandalul dintre cele două

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 20:54

Reclamă
„Te iubesc mult!” Marea rivală a Mădălinei Ghenea, în ipostaze „fierbinţi”. De la ce a pornit scandalul dintre cele două

Angela Martini şi Mădălina Ghenea au fost în mijlocul unui scandal de proporţii

Colaj Instagram

Marea rivală a Mădălinei Ghenea, în ipostaze „fierbinţi”. Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu, fost acţionar de la Dinamo, pozează în ipostaze fierbinţi iar fanii sunt în extaz. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU ANGELA MARTINI ÎN GALERIE FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Martini şi Mădălina Ghencea au fost în mijlocul unui scandal uriaş la finalul anului trecut. După ce iubita lui Dragoş Săvulescu a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare, cu trimitere directă la Mădălina Ghenea, fotomodelul care se iubeşte acum cu Grigor Dimitrov a anunţat că o va da în judedată.

Marea rivală a Mădălinei Ghenea, în ipostaze „fierbinţi”

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r.) să acționeze, în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele„, a transmis Mădălina Ghenea la acel moment.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod!. Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele! Mai mult, ambele sunt mame! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești.

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar cealaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, cine sunt acestea? ? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele! Desigur, va continua!„, a fost o parte din mesajul postat de Angela Martini, conform fanatik.ro, care a stârnit furia Mădălinei Ghenea.

Reclamă

Interesant este că înainte să se căsătorească cu Angela Martini, Dragoş Săvulescu a avut o relaţie cu Mădălina Ghenea.

Angela Martini este un model de origine albaneză şi este de o frumuseţe răpitoare. Aceasta postează provocator pe reţelele de socializare, iar fanii reacţionează de fiecare dată.

„Te iubesc mult„, „Eşti superbă” sau „Magnifică” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Angela Martini.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 37 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.

Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut„, a declarat Dragoș Săvulescu, în 2017, imediat după nuntă, pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și