Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj după ce Anamaria Prodan a vorbit despre divorţ. Unde a fost surprinsă femeia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 13:39

„Te iubesc!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj după ce Anamaria Prodan a vorbit despre divorţ. Unde a fost surprinsă femeia

Anamaria Prodan, noi acuzaţii la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Florentina Raiciu

Florentina Raiciu este unul dintre numele aduse în discuţie în ultimele luni cu privire la presupusele relaţii extraconjugale pe care le-ar avea Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu a postat o imagine pe reţelele de socializare care poate fi interpretată. „Te iubesc„, este mesajul scris pe un pahar cu cafea şi pe care Florentina Raiciu a ţinut să îl transmită public.

Anamaria Prodan neagă că ar divorţa de Laurenţiu Reghecampf

Deşi zvonurile sunt din ce în ce mai intense, Anamaria Prodan a negat încă o dată că ar divorţa de Laurenţiu Regehcampf. „Nu e niciun divorţ” a spus Anamaria, care şi-a etalat tatuajul cu poza de familie în care apare şi Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a arătat iritată când a fost întrebată despre faptul că în ultima perioada a stat mai mult la Dubai, în timp ce Laurenţiu Reghecampf se află la Craiova, acolo unde o antrenează pe Universitatea.

Reclamă

„Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a precizat Anamaria Prodan.

Celebrul impresar a ieşit la atac şi a anunţat că ultimele zvonuri au avut repercusiuni asupra copiilor ei. În momentul în care a vorbit, în faţa jurnaliştilor, Anamaria l-a avut alături pe fiul cel mic, Bebeto.

Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!„, a transmis Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și