Închide meniul
Foto

„Te scot la lumină, gâscă!” Anamaria Prodan și-a ieșit din minți. Vedeta le-a trimis nota de plată lui Laurențiu Reghecampf și amantei Corina Caciuc. „Prea ai trăit pe banii familiei mele!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2022, 9:39

„Te scot la lumină, gâscă!” Anamaria Prodan și-a ieșit din minți. Vedeta le-a trimis nota de plată lui Laurențiu Reghecampf și amantei Corina Caciuc. „Prea ai trăit pe banii familiei mele!”

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că i-a furat gențile scumpe ca să i le facă cadou Corinei Caciuc. Vedeta a făcut publică factura de la una dintre gențile sale și l-a amenințat pe Reghe că următoarea lor întâlnire la va fi la proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a umilit pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Prodan nu s-a ferit să-i arunce insulte lui Reghe. „Gâscă”, „moluscă mică” sau „maimuță mică” sunt doar câteva dintre cuvintele dure pe care impresara i le-a aruncat lui Reghecampf.

Cine fură pus de arătări de oraș plătește legal înzecit. Reghe, limbă de aur! Te scot la lumină, gâscă, și te râde tot mapamondul! Milionar de carton! Am vrut ceas, mi-am luat ceas! Că prea ai trăit pe banii familiei mele și acum miorlăie pe la TV! Ai acte? Moluscă mică! Ne vedem în Dubai, USA, România, la proces!

Genți ai luat? Da! Din casă, să le dai cadou, să te bage în seamă fetele de oraș, maimuța mică!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, criză de nervi din cauza lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu mai suportă să îl vadă pe Laurenţiu Reghecampf cum îşi neglijează fiul. Vedeta îşi acuză soţul că nu vine să îşi vadă copilul din cauza amantei Corina Caciuc.

Reclamă

Ca ea sunt mii care asteapta unul care Reghecampf. Eu iti spun un lucru. Eu i-am adus tort de 2 ori inaltimea lui si pe urma tu postezi, in conditiile in care nu i-ai adus o prăjtură fiului tau, un tort ridicol cu flori uscate pe el? Este ridicol, penibil și scârbos. Nu îl iubește pe Bebe, daca il iubește nu vine sa il vadă? I-am zis azi, bă nu iti este rusine? El nu poate să se mai numească tatăl lui. Un așa tată nu există„, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Lupta dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se transformă în „război”. Impresara vrea custodie exclusivă și vrea ca antrenorul să plătească o pensie alimentară de 5000 de euro.

agentul de jucători vrea să demonstreze că Laurențiu Reghecampf este singurul vinovat pentru destrămarea căsniciei lor. Acesta ar fi avut relații extraconjugale de aproximativ opt ani

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și