Închide meniul
Foto

Tragedia momentului în România! O mare vedetă şi-a pierdut viaţa. A marcat istoria ţării

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 16:24

  • Tragedia momentului în România
  • O mare vedetă şi-a pierdut viaţa

O nouă tragedie în România. Una dintre cele mai mari antrenoare, dar şi fost jucătoare de tenis s a stins din viaţă. Este vorba despre Lunella Maier, componentă a loturilor naționale, dar și o antrenoare foarte dedicată. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedia momentului în România

Lunella Maier a fost antrenor federal şi a participat cu loturile naționale la competiții internaționale de top, dar a fost și antrenoare în cadrul cluburilor Sport Club Minicipal Deva și ACS Cristal Hunedoara.

Fosta jucătoare și antrenoare a loturilor naționale s-a stins din viață la 61 de ani, potrivit unui anunț făcut în această săptămână de Federația Română de Tenis (FRT). Lunella Maier, fostă jucătoare de tenis și antrenoare a loturilor naționale ale României, a încetat din viață.

Reclamă

„Federația Română de Tenis este alături de familie și prieteni în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris reprezentanții FRT pe site-ul oficial al forului.

Lunella Maier a antrenat-o pe Jaqueline Cristian

În urmă cu mai mulți ani, Lunella Maier a antrenat echipa de junioare U14 din care făcea parte și Jaqueline Cristian, sportivă aflată acum pe locul 111 WTA! „Nor negru! Asta e în gândul meu! S-a dus şi Lunella! Lunella Maier, fostă Orăşanu, cea care pe atât de mulți i-a inițiat în ale tenisului, a plecat să-şi întregească familia din cer! Nu te voi uita niciodată, Lunella!”, a scris o prietenă a Lunellei pe o reţea de socializare.

Reclamă

2021, an negru pentru tenisul românesc

Tenisul românesc a mai pierdut doi importați antrenori în acest an! Este vorba despre Marinel Bondoc, un nume de referință al sportului alb din România, care a murit în luna aprilie, la 70 de ani! Acesta a condus Clubul Progresul spre o medalie la Cupa Campionilor Europeni din 2007.

În ianuarie 2021, a încetat din viaţă şi George Cerbu, unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din România. Acesta a insistat în privința importanței laturii psihologice în tenisul de performanță, un veritabil „pionier” al acestui domeniu de activitate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!
Fotbal extern • 25 mart., 21:30
Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!
Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit
Liga 1 • 20 mart., 16:32
Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit: „E timpul să ajutăm”
O nouă tragedie în fotbal. Un jucător de 20 de ani, care urma să evolueze în România, a murit în ultima zi a anului!
Fotbal • 5 ian., 15:20
O nouă tragedie în fotbal. Un jucător de 20 de ani, care urma să evolueze în România, a murit în ultima zi a anului!
O nouă tragedie în sportul românesc!
Alte sporturi • 11 nov., 22:18
O nouă tragedie în sportul românesc! A murit campionul olimpic Dimitrie Popescu
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: "Mi-a ucis fiul"
Diverse • 7 nov., 12:38
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: „Mi-a ucis fiul”