Închide meniul
Foto

Tratamentul lui Michael Schumacher costă o avere. Suma uriașă plătită de familie în cei opt ani de la teribilul accident: „Așa ar putea reveni la o viață normală”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2022, 16:31

Tratamentul lui Michael Schumacher costă o avere. Suma uriașă plătită de familie în cei opt ani de la teribilul accident: „Așa ar putea reveni la o viață normală”

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul. Corinna Schumacher plăteşte sume uriaşe pentru tratament

Colaj Netflix / Profimedia

Incidentul teribil a avut loc într-o stațiune exclusivistă din Alpii francezi. Michael Schumacher schia cu fiul său, Mick, când a căzut și s-a rănit grav după ce s-a lovit cu capul de o piatră. A stat o perioadă în comă, dar a reușit să-i fie salvată viața. De atunci sub tratament intens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma uriașă plătită de Corinna Schumacher pentru tratamentul lui Michael Schumacher

În ultimii ani, renumitul chirurg Philippe Menasché a preluat cazul. Acesta este cunoscut pentru efectuarea primului transplant de celule stem embrionare din lume, în 2014, pe un pacient cu insuficiență cardiacă. Acesta ar putea grăbi recuperarea starului mondial și l-a supus deja pe Schumacher, la Paris, unui tratament experimental cu celule stem.

Corinna Schumacher a plătit o avere în cei opt ani. Potrivit The Sun, costurile săptămânale se ridică la 115.000 de lire sterline (n.r. 137.000 de euro). În total ar fi achitat peste 20 de milioane de lire sterline (n.r. 24 de milioane de euro). Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe și a fost felicitată de toți apropiații celui care a câștigat 91 de curse de Formula 1.

Desigur, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îmi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său și toți cei din jurul lui. Tuturor le este dor de Michael, dar el este aici. Altfel, dar este aici și asta ne dă putere, cred.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. Facem terapie și tot ce putem pentru a-i îmbunătăți starea și să-l facem să se simtă bine„, a declarat Corinna Schumacher.

Reclamă
Citește și:

Fostul președinte al FIA, Jean Todt, a fost în vizită la Michael Schumacher și le-a dat speranțe mari fanilor.

Sunt foarte discret cu acest subiect. Cu toții știm că Michael a suferit un accident grav, care s-a lăsat cu urmări importante. De atunci, este tratat în permanență pentru a putea să revină la o viață normală„, spunea Todt, în trecut.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria şi Mick. Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată, în 2010, la peste 600 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher e septuplu campion mondial de Formula 1

Schumacher a împlinit 53 de ani pe 3 ianuarie. Are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Recomandări
  • Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și