Închide meniul
Foto

„Trebuie să duc mai departe acest imperiu!”. Anamaria Prodan face mişcarea finalului de an, în plin scandal de divorţ: „Nu sunt eu acolo”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 decembrie 2021, 22:12

„Trebuie să duc mai departe acest imperiu!”. Anamaria Prodan face mişcarea finalului de an, în plin scandal de divorţ: „Nu sunt eu acolo”

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

Anamaria Prodan nu poate sta departe de afaceri, chiar dacă se află în plin scandal de divorţ cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să se implice la clubul de Liga 1, Academica Clinceni, echipă pe care vrea să o salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan face mişcarea finalului de an

Anamaria Prodan nu va merge singură la noua echipă. Vedeta a anunţat că fiica sa, Rebecca Prodan Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, a ajuns în conducerea Academicii Clinceni. Deja se ştie de implicarea agentului la noua echipă, dar prin natura meseriei pe care o are Anamaria Prodan nu poate ocupa o funcţie oficială la această echipă. De aceea, fiica acesteia va avea o funcţie importantă la echipa din Ilfov. Strategia aplicată nu e nouă, întrucât cele două au activat în aceeaşi formulă şi la Hermannstadt, club retrogradat din Liga 1 la finalul sezonului trecut.

La acel moment, agenta era deja retrasă de la clubul din Sibiu. „Nu sunt eu acolo (n.r. – la Academica Clinceni), acolo e Rebecca, fata mea. Ea este pe partea asta de management şi o să o ajut şi cu Clinceni. Acolo este păcat ca echipa asta să se ducă în Liga 2 şi e păcat să se desfiinţeze, pentru că se îndreaptă către chestia asta”, a declarat vedeta înainte de a pleca din România pentru a sărbători Revelionul.

Fiica impresarei Anamaria Prodan e susţinătoare a clubului Arsenal şi doreşte să ducă mai departe tradiţia familiei sale în fotbal. „Încet, încet, noi, cei patru fraţi, trebuie să ducem mai departe micul imperiu pe care părinţii nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal. Noi, ca familie, respirăm fotbal şi în general sport”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu, pentru fanatik.ro, în urmă cu un an de zile.

Procesul de divorţ va începe în 2022

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf va avea prima înfăţişare în februarie 2022. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, alături de care va deveni tată de băiat la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se spune că cei doi se vor căsători imediat după ce se va pronunţa divorţul de agentul FIFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și