Închide meniul
Foto

Trecutul agitat al iubitei fiului celui mai bine plătit român. A fost acuzată de infidelitate şi că nu este o mamă bună de fostul soţ

Publicat: 1 decembrie 2022, 17:21

Instagram Bianca Marina

Bianca, fosta soţie a lui Steliano Filip

Instagram Bianca Marina

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună.

Trecutul agitat al iubitei fiului celui mai bine plătit român

După divorţ, Bianca Marina pare că şi-a găsit liniştea în braţele lui Mario Iorgulescu, nimeni altul decât fiul lui Gino Iorgulescu. Conform REVISAL, Gino Iorgulescu este românul cu cel mai mare salariu, a scris observatornews.ro. Conform sursei citate, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal ar avea un salariu de aproximativ 23.000 de euro pe lună.

Reclamă

Bianca Marina, acuzată de infidelitate de Steliano Filip

Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancăi a fost şi aceea că nu este o mamă bună. Imaginile surprinse cu femeia par să contrazică acuzaţiile fundaşului de 26 de ani de la Dinamo.

După o sesiune de cumpăraturi, chiar în faţa blocului unde locuia, Bianca Filip a fost surprinsă în timp ce vorbea pe care cu fiica sa, care era nerăbdătoare să o vadă. Deşi mai avea foarte puţin până la aprtament, femeia a vrut să îi facă pe plac fiicei sale şi să se vadă pe cameră, conform spynews.ro. ”Ce-i, mami, de ce ești supărată”, se aude că o întreabă aceasta pe fiica sa, semn că este extrem de preocupată de tot ce ține de fetița ei, căreia îi vrea doar binele.

Reclamă

Mai mult, Bianca vorbea pe un ton cald cu fiica sa, ceea ce demonstrează că acuzaţiile lui Steliano Filip sunt cel puţin nefondate.

Bianca Marina, relaţie cu Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a luat o decizie de ultim moment. Fiul lui Gino Iorgulescu a anunțat că n-a mai suportat singurătatea din spitalul din Italia și a recurs la un gest neașteptat. Fiul fostului președinte LPF și-a făcut cont pe Instagram și a contactat-o pe Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, fostul fundaș al lui Dinamo (VEZI GALERIA FOTO).

Cei doi se cunoșteau de mult timp, iar recent au reînceput să vorbească. Mario Iorgulescu spune că relația lor este mai serioasă ca niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. – relația lor) !

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine”, a declarat Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

Ce a spus Bianca Marina despre relația cu Mario Iorgulescu: „Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă”

La rândul său, Bianca Marina a vorbit despre relația cu Mario Iorgulescu. Fosta soție a lui Steliano Filip a anunțat că îi este alături fiului lui Gino Iorgulescu și că își dorește ca acesta să rămână puternic.

„Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă, după care am rămas în relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică.

Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu că are forță, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el, în aceste momente, este liniștea!”, a spus Bianca Marina, pentru Antena Stars.

Curtea de Apel din Milano a respins în iunie cele două mandate europene de arestare emise pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română, va rămâne în Italia.

Magistrații italieni au stabilit că Mario Iorgulescu nu poate participa conștient la propriul proces din cauza stării sale de sănătate.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1